Секс помеѓу малолетник и полнолетник

• Креатор на темата Креатор на темата Baltazarr
  • Време на започнување Време на започнување
Ок значи јас имам 17 а мојата девојка 19. Дали тоа се рачуна како педофилија ако имаме секс или нешто? И ако може некој да ми препорача добар хотел да најдам соба за една вечер, и колку пари е. Фала однапред.
Се додека не сте 5 години разлика немаш гајле. Освен тоа ако ти не идеш во полиција да ја пријавиш тогаш не гледам баш што толку страв. На крај краева ако толку си оптеретен(или она е оптеретена) почекај до 18 години и чао пријатно.

П.С Ако она не е спремна ќе најде уште 100 причини зошто не.

Јас мислам дека нејчи да ти дај и родила се мана дека треба да си полнолетен... инаку законски постариот одговара за заведување на малолетно лице и сексуални дејствија над него... Така да ако ја е*иш и ја пријавиш дека блудничела над тебе ќе одговара пред суд по закон... како оние милион статии по интернет дека професорки злоупотребиле машки ученици :D А може и се плаши чупето навистина, не сака на некое дете (чим пишува вакво нешто на форум) да му дај еднаш па после наредниот пат кога детето ќе сака а таа нема да ја уценува дека ќе ја пријави во полиција... јбг чупето паметно е ...

Тоа по дефиниција, а законски?
Законски пак нема гајле. Не се 5 години разлика, двајцата имаат над 16 години, најверојатно и двајцата сакаат т.е ниту еден не е принуден така да нема гајле.

Да бидеме реални денес децава на 12 години се клецаат. Да беше некој чичко 27-28 години со 17 годишна ќе речев ај нека се плаши.

П.С Поентата со термините ми беше дека различни казни има за педофили и ефебофили. Педофилија е за под 13 години иако терминот се користи во глобала за сите случаи.

Законски е забрането секс со малолетник/чка кој/а нема наполнето 14 години и е казнив со најмалку 12 години затвор.

Ок значи јас имам 17 а мојата девојка 19. Дали тоа се рачуна како педофилија ако имаме секс или нешто? И ако може некој да ми препорача добар хотел да најдам соба за една вечер, и колку пари е. Фала однапред.
Па ти ако ја пријавиш твојата девојка, тогаш може да одговара за педофилија и силовање:pos:
Дај подобро ти е да се малку сексуално потковаш, да не се обрукаш, отколку да размислуваш за каков однос ке ти се рачунало:tapp:.....

Хотел? па се знае кај се прца во Скопје.. ХОТЕЛ ЛАКИ на Ленинова! :pos::pos::pos::pos:

Немој ни со стап да си ја пипнал... затвор се лежи за тоа.

Законски пак нема гајле. Не се 5 години разлика, двајцата имаат над 16 години, најверојатно и двајцата сакаат т.е ниту еден не е принуден така да нема гајле.

Да бидеме реални денес децава на 12 години се клецаат. Да беше некој чичко 27-28 години со 17 годишна ќе речев ај нека се плаши.

П.С Поентата со термините ми беше дека различни казни има за педофили и ефебофили. Педофилија е за под 13 години иако терминот се користи во глобала за сите случаи.
Од кај е ова идеја за 5 години разлика? Нема смисла.

Јас кога учев кривично (пред едно 5-6 години) беше легално да имаш секс со 17 годинишни. Како што кажаа погоре испод 14 е проблем, што не е ок по мене ал шта ту је.

Ок да се разбереме видов некои ги помешале годините. Јас, машкото сум помал со 17, а она 19 години. И иначе, колку пари отприлика ке треба да фрлам на соба у хотелче?[DOUBLEPOST=1463925642][/DOUBLEPOST]
Дај подобро ти е да се малку сексуално потковаш, да не се обрукаш, отколку да размислуваш за каков однос ке ти се рачунало:tapp:.....
Хахах уживај ти, нема да ми биде проблем што ке правам коа ке стигне до тоа, него уопште да ми даде на прво место :D

< Karam MILF i karam MALOLETNICU! > Gi mixam kako Techno, Funk, Acid Jazz i Ambient.

Не е педофилија тоа и ако има двоумици околу тоа кој кого треба да кара .. преиспитај се што праиш. Тоа уживање со Хотел и све у склоп и без киселини , џезови и гудра ќе те кошта 200 евра. Среди си соба во ХОСТЕЛ ... најубава солуција ти е тоа, проверено. ;)
А за да не арчиш пари без везе , фингерувај ја прво неколку дена пред да се случи тоа.

Тоа по дефиниција, а законски?
Се праиш кадарна за ствари што не ги знаеш ко и увек.
Имањето однос со малолетници помали од 14 години е казниво по закон. На 16, со согласност и дозвола од суд, може и брак да се склучи.
Каква црна педофилија по закон бе, што тресеш глупости?

Се праиш кадарна за ствари што не ги знаеш ко и увек.
Однос со малолетници помали од 14 години е казниво по закон. На 16, со согласност и дозвола од суд, може и брак да се склучи.
Каква црна педофилија по закон бе, што тресеш глупости?
Што се притресуеш не глеаш прашалник има ставено. Лол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom