Секс на "пијано"

• Креатор на темата Креатор на темата SWEDEN
  • Време на започнување Време на започнување
Да,лесна е таа што дава на прв состанок потпивната.
Не се ценат исто како поштените (така ако можам да ги наречам).
И не,не се 70% од форумов такви,а за во светот...?Па како тргнало,богами,ако сите почнат да размислуваат ко тебе...ојде човештвото јабана...:pos:
Секој маж,кога бара стабилна и озбилна врска ги елиминирува "таквите"(погоре спомнатите девојки).

П.С.Знам:pipi:
Само едно мало оф топиче: ЗНачи според тебе девојка пивната што дава од прва вечер е курвиче и лесна, а машко кога ќе ебне од прва вечер некоја е ебач?

Според мене,ЛЕСНИ се тие што даваат на прв состанок воопшто.
А за тоа дека најлесно си поминуваат...па,да...без памет во глава на секој ќе му биде лесен животот.:smir:
Ги зимаат за жени,како не ги зимаат?Ако се богати,имаат синџир хотели или ресторани,татко им поседува некоја светски позната фирма...

И да,можеби поминало времето на бабите и стомните,ама сеуште има девојки со памет во главата,ама нели...таквите не ти одговараат...

Само едно мало оф топиче: ЗНачи според тебе девојка пивната што дава од прва вечер е курвиче и лесна, а машко кога ќе ебне од прва вечер некоја е ебач?

Да имаше прочотано некои од моите постови,ќе знаеше дека оваа теорија,според мене е најзатуцана...а било машко,а било женско тоа што дало-сеедно!

Според мене,ЛЕСНИ се тие што даваат на прв состанок воопшто.
А за тоа дека најлесно си поминуваат...па,да...без памет во глава на секој ќе му биде лесен животот.:smir:
Ги зимаат за жени,како не ги зимаат?Ако се богати,имаат синџир хотели или ресторани,татко им поседува некоја светсви позната фирма...

И да,можеби поминало времето на бабите и стомните,ама сеуште има девојки со памет во главата,ама нели...таквите не ти одговараат...
Не ми одговори баш конкретно на прашањето ама нема везе... како и да е бегам ја од темава:salut:

Да имаше прочотано некои од моите постови,ќе знаеше дека оваа теорија,според мене е најзатуцана...а било машко,а било женско тоа што дало-сеедно!
Морав.... Како и да е УВЕК МАШКИТЕ ДАВААТ!!!

Не генерализирај,не сите.:smir:

Добро некој мал процнт од мажите и примаат али веќе тоа не се мажи... а жените што давааат? (АЛЧНИ НИ ЗАЕДНИ САМО ДА ЗИМААТ:wink:)

Pametot e overejted , sea se bara zabava sharm pijani pichinja...svetot ide u kurac i toa e sea In so sila budala ja ne se praam

Абе да не и даваме друга насока на темава,нема смисла.А за алчни,богами...сТрам да им е:pos:

Pametot e overejted , sea se bara zabava sharm pijani pichinja...svetot ide u kurac i toa e sea In so sila budala ja ne se praam

Жалам што ќе те разочарам,ама се бара и памет,од тие што сакаат да успеат во животот.
Светот иде у ку*рац,мило ми е што си свесен,ама не секогаш тоа што е ин е правилно нешто woo hoo..и не секогаш треба да се трча по тоа што е демек "ин".:smir:

Ниеден,а нема ни да иам,не сум лесна девојка за некој да ме добие после прв состанок.:pipi:
....
Да,конзервативна сум во врска со љубовта.Сексот зависи од љубовта,доколку ја нема...секс ради реда-нема шанси.
Секс само зашто ми прднало(под дејство на алкохол,а и под било какво дејство)...:nenene:.....

Со самото тоа што се ебеш или имаш врска надвор од брак, ништо конзервативно не е останато во тебе и обидот да се претставиш како чиста или не знам “потешка” не минува.
Ако сакаш да делиш морал, однесувај се морално, не биди лицемерна.

Женска која дава од прва вечер е женска која знае што сака и знае што машкото сака.
А некогаш причината зошто била потпивната, било за да успее да се избори со лажната етика која самопрогласените носители на човечкото достоинство и конзервативните проповедници ја прокламираат.
Сите тие се најгрешните и најголемите непочитувачи на она кое го зборат и застапуваат.

Со самото тоа што се ебеш или имаш врска надвор од брак, ништо конзервативно не е останато во тебе и обидот да се претставиш како чиста или не знам “потешка” не минува.
Ако сакаш да делиш морал, однесувај се морално, не биди лицемерна.

Не сум во брак,па да се ебам или имам врска надвор од него,нит ќе иам таков брак.
Нит се праам,нит ќе се праам нешто што не сум.
И ти си нашол за морал да ми збориш?
Женска која дава од прва вечер е женска која знае што сака и знае што машкото сака.
А некогаш причината зошто била потпивната, било за да успее да се избори со лажната етика која самопрогласените носители на човечкото достоинство и конзервативните проповедници ја прокламираат.
Сите тие се најгрешните и најголемите непочитувачи на она кое го зборат и застапуваат.

Само ти залажувај се.
Знаела што сака...пф,да,знаела...СЕКС сакала,секс на прв состанок со некој што појма нема кој е,што едвај го знае.

Vaka taka Nikola ima poenta ...ti sepak imash seks nadvor od brak sto e NEMORALNO i sea sto praime te opravdue toa samo radi toa sto ne si PIJANA ?

Grev si e grev

Епа чекај,да размислам надвор од кој брак прво...со Трпе или Ставре...?Или па Митре...?

Шо мешате брак,се таа што дава на прв состанок?

misleshe Nikola pred brak da stapite ne treba se prcate so Dafi na primer koa moram da crtam ete prevod

едитирано од leandra

Ок,не сум сфатила што сака да каже.
Како и да е...си имам врска,и да има НЕШТО,не е ни на прв,ни на втор состанок,туку после 10 месеци,а тоа баш и не е исто со прв состанок.

едитирано од leandra

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom