Секс на "пијано"

• Креатор на темата Креатор на темата SWEDEN
  • Време на започнување Време на започнување

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Ne ne e na klavir , koga ste pijani znachi ...

Kolku sexa ste imale od prva vecer a ste bile pijani ?

Kolku sexa ste imale po treta vecer a ste bile pijani ?

prasanje i za zenite kakov vi bil sexot so pijan partner ?

Sto filing ste imale ?

Ja na primer sum imal ama ne sum bil kamen da ne mozam se dvizam , i togash sum madafaking zmej ebam po 3 saata ne se ni spusta a ne mozam ni da svrsham ... kaj Vas kako e ?

Јако е братеееееееее.....Една мене почна да ме моли на коленици за да свршам зш више душа немаше.....:zver:

Најдобро е пијан на пијано ама штета неам пијано, а секс под воијане на алкохол е добар заради вишок на енергија ама ептен се уморуваш за само еден оргазам :P

Si ebalo majkata! Nauchna fantastika! Ajde molim te?!?! Dajte ne zaebavajte be! Zarem vi se diga koga ste pijani? Mene NE! Pivnat malku za raspolozenie da(ama taka sum sekoj den! Hehehe), i e ubavo, mislam isto, normalno. Ama pijan? E ne biva sho nebiva! I ve molam bez lagi za deca mali, jeste da ima i deca shto chitaat ovde ama da kazesh deka pijan si ebel cela vecher i uabvo ti bilo??? Ufff, More ajde begajte od tuka duri ne sum zel eden stap da mavam ebave toa...

сум имал 2-3 пати до сега. и ми беше многу убаво кога се отрезнив затоа што на пијано си поопуштен и ги правиш сите фантазии кои те контролираат пораид ***** додека си трезен. Најубаво ми беше до сега со една бивша во која имавме еден вид на експериментален период :)

пф... сега го прочитав постот на Шведо, во врска со тоа дека ебел по 3 саати, навистина не ми текнува колку трае додека сум пијан ама знам дека предиграта трае мин 2-3 саати :) :pos: и ми текнува дека едно сабајле најдов 3 кондоми отворени а неупотребени (до крај) :pos:

Сум имал, не било страшно чуството, малце си спор, поопуштен и релаксиран, и додека повлечеш и се загрееш треба малку време :) и после алл најт лонг :sekss:

Si ebalo majkata! Nauchna fantastika! Ajde molim te?!?! Dajte ne zaebavajte be! Zarem vi se diga koga ste pijani? Mene NE! Pivnat malku za raspolozenie da(ama taka sum sekoj den! Hehehe), i e ubavo, mislam isto, normalno. Ama pijan? E ne biva sho nebiva! I ve molam bez lagi za deca mali, jeste da ima i deca shto chitaat ovde ama da kazesh deka pijan si ebel cela vecher i uabvo ti bilo??? Ufff, More ajde begajte od tuka duri ne sum zel eden stap da mavam ebave toa...

Slusaj ja ne lazam , posle pola litro viski ebam po 3 saata normalno mavam i dva tri red bula i idi zapri ja paklenata mashina posle...

tebe ako te facha od tri chashki toa si ti , mene pola litro koa sum u forma mi e samo zagrevanje... zatoa :kesa:

Normalno deka mi bilo ubavo kako se potish se otreznuvash i se poubavo i poubavo e ... bashka ja bivsh sportista u top forma u najboljim godinama, telo remek delo plochki mermer, plivanje sekoj den po saat vreme zdrav jak organizam ... sto ne ti e jasno ???

edit
Отстранет е некој збор,кој се смета како лична навреда.И не мора со болдирани букви
leandra

Slusaj ja ne lazam , posle pola litro viski ebam po 3 saata normalno mavam i dva tri red bula i idi zapri ja paklenata mashina posle...
Цитат од тема врска на пијано

SWEDEN напиша:
Hmmm vrska na pijano ... zachudo ne mi se desila ednostavno mene alkohol ne me facha , a koga me facha sum prepijan i ne mozam da se dvizam taka da ne mozam ni da ebam kamoli vrska ke praam

каква контрадикторност!

Во врска со темава,сексот во пијана состојба ми е одличен,повеќе се внесувам,експериментирам,лудувам(што не значи дека на трезно не го правам истото или слично:wink: )но кога ми е партнерот пијан,а јас трезна избегавам да се сексам,бидејќи неможе да запре доолго време,па така да сексот преминува во мачење,стопирање и кавги (со пијан човек никој не се разбрал:) )

Кога сум поднапиен ми иди само за смеење, мајтап така да секс не е на листата. А и нејкам другиот ден матно да се сеќавам на некои работи.

Цитат од тема врска на пијано

каква контрадикторност!

Pa ti razlikuvash ebenje i vrska sto rekov jas koa sum pijan nemozam da pravam vrska , a koga sum prepijan se misleshe poveke od pola litro nakaj celo litro kamen sum i ne mozam da mrdnam kamoli da ebam sto e nejasno ?

Mislis lazam ... ima samo eden nacin da proverish ama aj sea da ne bidam bezobrazen :baeh:

Она ... кога си крш пијан!!! На почеток си добар као ...чекај ја од кога е**м и после некои 4 до 5 минути почиње да ти се врти пошо возиш напред назад а па у исто време и ти се моча (мултитаскинг) а на цурата не и се чека многу така да доаѓа до страшна конфузија и излив на разни течности во неа!!! па имаш тука врискање пиштење а ти брат врска немаш шо си напраил ...

e do tolku pijan ja nikad ne sum ebel toa e veke machenje priznavam

Ne ne e na klavir , koga ste pijani znachi ...

Kolku sexa ste imale od prva vecer a ste bile pijani ?

Kolku sexa ste imale po treta vecer a ste bile pijani ?

prasanje i za zenite kakov vi bil sexot so pijan partner ?

Sto filing ste imale ?
Секс од прва вечер сум немала ни на трезно, ни на пијано.
Секс од трета вечер сум немала ни на трезно, ни на пијано.
Со партнер сум имала секс кога сме биле пијани, после некоја забава и било интересно и одлично искуство. Никогаш не ми се случило да е само тој пијан, па да му се чудам, затоа незнам како би било ... или заедно трезни или заедно пивнати ... така мислам дека е најдобро. :shame:

Не е научна фантастика, ако не па. Научна фантастика изгледа може и тоа дека неможе да сврши така лесно машкото, но и тоа може за неверојатно брзо време. Треба тука да се поклопат најверојатно повеќе работи и се` е можно.

Зошто бе брат да лажеме.....И зошто лаги за деца мали...????
Еве јас на пример сум дете спрема вас ама си кажав тоа што го имам искусено....Имам доживеано такво искуство и стварно сексот трае подолго на пијано отколку на трезно....А тоа дека не ти се дига....Еее па и на сите им е тешко у пијана состојба али ако сакаш нешто ќе се потрудиш....:drk:

Секс сакам строго на трезно (важи и за двата партнери) или со минимално количество на алкохол. Поспора сум кога сум пијана, а и не уживам толку. А тоа дека предолго знае да трае кога партнерот е пијан, точно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom