Мистичен
Човек
Ух, за да се случи тоа би требало да изгубам работа на 2 места и еден дуќан. Не дај боже таков таксират да ме снајде. Али, тенкс енивеј.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kikiki напиша:Kaj nas ima mnogu devojki koi sto bi legnale so bilo koj da dobie rabotno mesto.
Jas i edna koleska koja raboti kaj mene gi primame na intervju deckive. Gi merkame fizicki pa 2-3 prasanja, pa zenet si, pa imas devoka, i red drugi muabeti. A tipovite koj od koj podobar. Pa potoa nekolku nedeli nemozev da spijam, mi se javuvaa da prasat dali se primeni, pa pokani za kafe, za vecera i sto uste ne.
A koga imase oglas za maski e toa bese veke prikazna.

Ne vklucuvaj me i mene, zatoa sto jas ne sum legnla so nikogo za da dobijam rabota, od prosta pricina sto sum rabotodavac ( sopstvenik).OBDN напиша:Vklucuvajki te i tebe? A za da ne se bunish, pretpostavkata moja e od slednovo kazanie:
Prikaznata ic ne e razlicna i ne e neshto po jaka ili razlicna, samo 'kriticarot' od druga perspektiva gleda i koristi malku porazlicni rekviziti
Morav, sorry.
kikiki напиша:Ne vklucuvaj me i mene, zatoa sto jas ne sum legnla so nikogo za da dobijam rabota, od prosta pricina sto sum rabotodavac ( sopstvenik).![]()
A dosega nemam legnato so nikoj od 150 vraboteni sto sum gi primala da rabotat za mene, zatoa sto ne ja mesam rabotata so zadovolstvoto.:baeh:

А дали би прифатила секс за да добиеш работно место? Еве на пример сега одиш на разговор за работа, но претпоставениот ти дава услов секс со него ако сакаш работа. Што тогаш?:raz:cyberlady напиша:Ama sum seuste nevrabotena ...
![]()
![]()