Секс и љубовни врски со роботи (втор дел)

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
За оние што не можат да најдат партнер од крв и месо од било која причина е некакво решение да не бидат сами, но за сите други е тотално бескорисно, исто како да имаш софистицирана сексуална играчка за по дома.

Колку и да е роботот осносно роботката совршено направена (бидејќи купувачите најчесто се мажи) нема никаква размена на енергија така да во краен случај исто му доаѓа како да мастурбираш, еден вид софистицирана мастурбација. Никогаш нема тие жички да имаат душа и енергетско поле како живо суштество од наш вид (барем не во догледно време со оваа технологија).

Кој е спремен да фрли голема сума пари за сексуална играчка за него ќе биде верувам ок а за сите останати живите девојки ќе си бидат прва и единствена можна опција :).

Точно, нема опасност од венерични ниту пак било какви други болести бидејќи за роботот нема фактор старост ниту слабост. Староста како и се друго би потекнувала од тебе и твојата имагинација, како го доживуваш роботот.

Ако трендов навистина се развие како што мислат, тоа со компјутерските вируси ќе биде голем проблем - и веќе дискутираат за него.

Корисникот речиси сигурно ќе развие емотивна врска со роботот, а тогаш тоа е веќе затворен систем.

Хакер може да предизвика нервен слом кај некого, дури и смрт. Губиш особа која ти е драга, исто како приридна смрт кога остава емотивна празнина.

СО ТАА РАЗЛИКА што можеш да купиш друг робот.

P.S. На видеото погоре се разви дискусија за брак со робот, што пак легално првно е сосема нова територија. Доколку на еден робот му внесат информации од пример 100.000 книги, може многу лесно да доминира во односот. Исто како да играш шах со супер компјутер, колку и да си јак, компјутерот ќе те победи. Работава е како ти реагираш на него, тој ти дава нешто на кое ти му припишуваш значење! Затоа социолозите знаат дека целава работа не е за занемарување, посебно ако развијат вештачка свест кај роботите.

Што се однесува до бракот со роботи, се јавил некој муслиман и прашал дали може да купи 4 роботи истовремено бидејќи религијата му дозволува да има 4 жени. :tv:

Ти сериозно го пишуваш ова мртов озбилен и ти е нормално?

Опасност од венерични болести нема и кај вибраторот и вештачката вагина. Ова е веке настрано.
Роботот не е човек и никогаш нема да биде човек.
Кое е значењето на сексот тогаш? На што ке се сведе? На тури вади, без емоции пошто реално јас сакам да имам односи со некој што ке го сака тоа, а не што е програмиран да го прави тоа.

За робот како робот-ДА , доаѓаш од работа уморна-направил ручек, го исчистил автомобилот, ти помага околу децата... Добра работа е роботчето у тој поглед, а имајки го како љубовник и секс-партнер? хахаха, па зар некому тоа би му причинувало задоволство, народе? сакан си зашо си платил да бидеш сакан, што уствари и не си вистински сакан.. овие роботите се за саможивњаци. Неможам да си најдам дечко па ќе си купам роботче, ма даај, што има веза..хахахх :D: У НИКОЈ СЛУЧАЈ!

--- надополнето ---

Роботот не е човек и никогаш нема да биде човек.
Кое е значењето на сексот тогаш? На што ке се сведе? На тури вади, без емоции пошто реално јас сакам да имам односи со некој што ке го сака тоа, а не што е програмиран да го прави тоа.

тоа е поентата, се сложувам!

Дали би имале секс со робот? Љубовна врска?

Зависи дали работи со кабел за напојување или со батерии. Незнам колку далеку би можел да одам...

Actroid F Female Telepresence Robot Looks Super Real, Creepy

actroid-f.jpg

http://singularityhub.com/2010/10/3...presence-robot-looks-super-real-creepy-video/

ахаххаха ! јас сепак мислам дека само некој очајни луѓе би ги правеле ова... иииууу ГРДО :) а што ако роботот се поремети и крц Тулето ? ХАХАХ Чкс !:pos2:

Кулллл кога ќе направат овакви машки роботи:) би си купила еден чисто дома да ми се наоѓа понекад :icon_lol:
Ми се допаѓа делот кај што вика нема опасност од венерични болести, и нема онакви раскинувања, скарувања,изневерувања, рекла казала и слично, мислам со овакво нешто секој би можел да има идеална врска:), башка ќе биде супер секс робокап ди ултимајт плежуре :icon_lol: и секако убаво граден типац :wink: нема да има потреба да му готвиш, да му переш смрдени чорапи и даму носиш вода во кревет, :)женцкиве ќе бидат воодушевени од идејата :vozbuda:

Оваа парче конзерва има подобар стајлинг од нејзините предходници.

Јесте дека ќе има повеќе продадени и заинтересирани но сепак ова е конзерва, башка слушам скапи делови имало недај боже да им скршиш срце, ти одидоа 50 илјади евра а на вистински жени не плаќаш парична оштета.

--- надополнето ---

Кулллл кога ќе направат овакви машки роботи:) би си купила еден чисто дома да ми се наоѓа понекад :icon_lol:
Ми се допаѓа делот кај што вика нема опасност од венерични болести, и нема онакви раскинувања, скарувања,изневерувања, рекла казала и слично, мислам со овакво нешто секој би можел да има идеална врска:), башка ќе биде супер секс робокап ди ултимајт плежуре :icon_lol: и секако убаво граден типац :wink: нема да има потреба да му готвиш, да му переш смрдени чорапи и даму носиш вода во кревет, :)женцкиве ќе бидат воодушевени од идејата :vozbuda:
Абе купи си вистински маж, има и такви кои прават што имаш наброено.
sobna_papuca.jpg

--- надополнето ---

Абе купи си вистински маж, има и такви кои прават што имаш наброено.
sobna_papuca.jpg

? :)

А што ако некој го “хакне“ роботот ,па те зграпчи да не можеш да мрднеш,и од меѓу нозе излезе некоја сурла од 40 тина сантиметри и ти го расцвета чмарот како мајска ружа и после ни сингерица да не може да ти го сошие.
Заеби робот ,жена вистинска ,може да ти го растури паметот ,изеде живците ,да те извади од кожа ,ама газето ке ти остане читаво во секој случај....

Секс со робот :nesvest:
Нема шанси ни сега ни било кога во мојот живот, несватли во ми е како може некј да се пали на робот! и до толку да е очаен да неможе да фати женска, некаде прочитав дека на запад лугето биле сами, начинот на живот и работата не им дозволува слободно време, па да ти се плукнам во таков живот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom