Секс без облека ("пиштол") или со некое крпче

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
обожавам на неа да има некое провокаторско тангиче...црвено,розовко и по можност над него еден ептен краток минич само да ја наведнеш да ја тргнеш тангата настрана и :sekss:

И ти у чорапи ...are you shure?> ..мене не ми оде тоа некако не изгледа онака секси привлечно машкото во чорапи барем според мене хехе:smir:

најчесто само штиклите остануваат после излегување, а кога сум дома ништо не останува:wink:

Во ѕиври, од оние со учкур од напред, дебелите, со калчинки на нозе и во гуња.

Пиштол гол,класика.Кога ќе се распукам со ‘‘пиштолот‘‘....:vozbud: мх,мх,мх...милина.

скроз голи, без губење време.

Ако е во природа, може и со чизми :)

И ти у чорапи ...are you shure?> ..мене не ми оде тоа некако не изгледа онака секси привлечно машкото во чорапи барем според мене хехе:smir:
хаха мене ова ми изгледа малку смешно да бидеме искрени :)
Може само со чизми...
ај сеа ит и не претерувај.. ова ептен хардкор ке биде.. уше да кажеши рибарски оние шо стигаат до препон да му ебам матер :)

според мене... епден голотија 100% не е толку бе.. да има некое парталче на неа малку по секси ми е.. некако ко по провокативно доаѓа... не пречи и 100% голотија али ипак... нека не биде малце шарено :)

Не е на одмет и некое крпче макар да на крај секад завршувам гола.
Поинтересно е во секој случај,предиграта е позабавна кога си играш со облеката,подолга и уште толку ја зголемува желбата за секс.

Чорапи,подвезици,превези,лисици.....се е секси и exciting!:vozbud:

Голи најјако според мене, слбодата... свилени постелнини... итн. :smir:

Кратка сукњица, свилени чорапи со тоа жабиците, корсет, марама вржана околу гради.....и ред други работи. По мене мислам дека гола напупена жена не предизвикува толку колку што може да Ви ја разбесне фантазијата напупена жена у минич и одоздола и ѕирка некоја танга што се забраздила меѓу....ај па ја, да не ме банираат. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom