Пропалица
Мртов/а
да бе колку млада толку плоднаМлада мајка?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да бе колку млада толку плоднаМлада мајка?![]()
ја знам која е... верувај ми не е толку добра.Значи вакаво фирмата на татко ми има една секретарка која е русокоса и кога ќе ги стави цвикерите лудо ми го дига притисокот и сакам да и го опнам, арно ама скришум татко ми
Дајте помош да направиме некој стратегии бидејки кога ќе ја видам како ја врти косата со показалецот готово ми се дига притисокот ќе ми пукне чешмата од секојдневно гледање
![]()
Ако мислиш на онаа плавата, да си знаеш дека не е таа. Оваа е друга.ја знам која е... верувај ми не е толку добра.
абе добра кога ќе почне да ми го трте газето почнувам да имам срцев удар, и ако знаиш ајде кажи која е ?ја знам која е... верувај ми не е толку добра.
знам како ти е и јас бев еднаш одаамна одамна невин, и се палев и на учителката и на забарката и на тетката на комшијта.... ќе ти помоне.абе добра кога ќе почне да ми го трте газето почнувам да имам срцев удар, и ако знаиш ајде кажи која е ?
Ако си го погодил попакот нормално дека нема да биде "толку" добраја знам која е... верувај ми не е толку добра.
Секретарката на татко тии ако знаиш ајде кажи која е ?
ќе ја прашам ама ќе ме виде некоја чистачка потоа татко ми ќе дознае и ќе ми ја земе колатаПлесни ѝ го директно... Ако почни да се мурти нешто, само речи ѝ: Знаеш, денес има многу невработени и самохрани мајки... и мноогу е тешко да се најде рaбота![]()
ќе ја прашам ама ќе ме виде некоја чистачка потоа татко ми ќе дознае и ќе ми ја земе колата![]()
он ми се меша во мојот бизнис, јас викам на секретарката да и дадам детски додаток пошто има едно детенце 1 годинка големо
Ако и беше папокот под носот....Ако си го погодил попакот нормално дека нема да биде "толку" добра
Лошко Pic or GTFO
Не знае. Он си мисли дека е една друга.абе добра кога ќе почне да ми го трте газето почнувам да имам срцев удар, и ако знаиш ајде кажи која е ?
Не се заебавајте, батали детето, понуди и неа топол оброк.Дај му детски додаток на твојот полубрат, направи добро дело ...
Значи МИЛФ е а?он ми се меша во мојот бизнис, јас викам на секретарката да и дадам детски додаток пошто има едно детенце 1 годинка големо
он ми се меша во мојот бизнис, јас викам на секретарката да и дадам детски додаток пошто има едно детенце 1 годинка големо
Или Citro ти е татко, или сте крвно поврзани по некоја друга роднинска врска.