Секретарката на татко ми

Статус
Затворена за нови мислења.
Значи вака:D во фирмата на татко ми има една секретарка која е русокоса и кога ќе ги стави цвикерите лудо ми го дига притисокот и сакам да и го опнам, арно ама скришум татко ми:cautious: Дајте помош да направиме некој стратегии бидејки кога ќе ја видам како ја врти косата со показалецот готово ми се дига притисокот ќе ми пукне чешмата од секојдневно гледање:P:P:D
ја знам која е... верувај ми не е толку добра.

ја знам која е... верувај ми не е толку добра.
абе добра кога ќе почне да ми го трте газето почнувам да имам срцев удар, и ако знаиш ајде кажи која е ?

абе добра кога ќе почне да ми го трте газето почнувам да имам срцев удар, и ако знаиш ајде кажи која е ?
знам како ти е и јас бев еднаш одаамна одамна невин, и се палев и на учителката и на забарката и на тетката на комшијта.... ќе ти помоне.

Плесни ѝ го директно... Ако почни да се мурти нешто, само речи ѝ: Знаеш, денес има многу невработени и самохрани мајки... и мноогу е тешко да се најде рaбота :)
ќе ја прашам ама ќе ме виде некоја чистачка потоа татко ми ќе дознае и ќе ми ја земе колата:)

ќе ја прашам ама ќе ме виде некоја чистачка потоа татко ми ќе дознае и ќе ми ја земе колата:)

Бапни и го и на чистачката и сите задоволни на крај.Никој на никого нема да каже.:)

Не знае. Он си мисли дека е една друга.
Ја, за разлика од него добро знам која е и ќе ти кажам: верувај ми не е толку добра.

он ми се меша во мојот бизнис:cautious:, јас викам на секретарката да и дадам детски додаток пошто има едно детенце 1 годинка големо

Прво провери ти убаво,тоа детенце да не ти е полу братче/сестричка..:D
--- надополнето: Aug 18, 2011 12:48 PM ---
Или Citro ти е татко, или сте крвно поврзани по некоја друга роднинска врска.
:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom