Секому според потребите, македонците водат љубов а албанците се тепаат

:oftopic:
niskoto ниво на тестостерон предизвикува агресивност беспотребна и депресија
додека високо ниво тоа се оние што ги викаме smooth мажи распололожени никогаш безпотребно агресивни

Запознаена си ти со тетостеронот гледам.ЛОЛ...

Преги нешто трубав на една тема дека , агресивноста и стилот на живеење на албанскиот народ не е измислица и прикаски за да ние во се противиме , протеруваме или уништуваме, тоа се факти, секојдневие од нашиот живот во Македонија и ние како Македонци не го толерираме и не го сакаме.
Па сега вие видете...

Запознаена си ти со тетостеронот гледам.ЛОЛ...

Преги нешто трубав на една тема дека , агресивноста и стилот на живеење на албанскиот народ не е измислица и прикаски за да ние во се противиме , протеруваме или уништуваме, тоа се факти, секојдневие од нашиот живот во Македонија и ние како Македонци не го толерираме и не го сакаме.
Па сега вие видете...
јас само акжувам факти а ти тоа што мислиш вака или онака тоа друга работа и затоа ставив офтопик

Тие кои ги употребуваат наведениве зборови им прават повеќе штета на Македонците (и неалбанците) отколку на Албанците. За оваа теорија можам многу да кажам, но доста е со офтопик, од моја страна.

Јас да одлучувам (а не одлучувам) би ги банирал ASAP.

Само направив компарација друже. Едните навредуваат, се толерираат, дури ги сметаат за народни херои ебаго :) Уште малку и маалски споменици ќе им дигнат. Иронијата иде до таму та баш истите се чудат зашто не постои соживот :).

Како што сам си кажа, тие таквите, им прават повеќе штета на самите македонци. Во право си. Така да, кога ќе почнат луѓето да пљукаат по македонци (иако за индивидуалци се работи) тогаш би ги разбрал и не би се љутел кога пљукаат по албанци (а се работи за индивидуалци).

Добро бе, точни сте? Не можам да си одберам зборови а да не се навредите вие што пишувате на темава... Цело време курот ми го пукнавте албанците не сакаат соживот, добро бе а вие сакате? Дете 15 години, на кој уште пред спиење пелени нови му стават нашол да каже тука стока мока... Не можам да сфатам како од темава почувате аргументи да вадите, па трнот види го каков коментар оставил, ако беше така бе трнуле, не ке имаа албанците по 9 деца, а вие ’’по сексот’’ што ми сте едвај по едно, и тоа едно што го правите или педер или наркоман. Ајде малце валкано да си играме, со вас човек не знае како да се однесува. На доброто со лошо му враќате. Соживот со овци, не благодарам.
Македонците воделе љубов... Повеке би вервел дека јапонците имат поголеми курови.

Само направив компарација друже. Едните навредуваат, се толерираат, дури ги сметаат за народни херои ебаго :) Уште малку и маалски споменици ќе им дигнат. Иронијата иде до таму та баш истите се чудат зашто не постои соживот :).

Како што сам си кажа, тие таквите, им прават повеќе штета на самите македонци. Во право си. Така да, кога ќе почнат луѓето да пљукаат по македонци (иако за индивидуалци се работи) тогаш би ги разбрал и не би се љутел кога пљукаат по албанци (а се работи за индивидуалци).

На кого му прајш компарации? На вмровци и србофили? И ти понекогаш многу се замараш... Остај ги, не гледаш дека сами ке си кршат галва како што почнале...

Ајде ок, Македонците не сакаат соживот. Имаме аверзија спрема Албанците. Ама од кога е бе лепи таа аверзија? Сега ќе ти каже батко.

Од кога почна увозот на глупи идеи за делење и прекројување граници. Па побогу, цел свет денес се стреми да се обедини, да се бришат граници, вриштите Македонците ве кочат, сакате во обединета Европа, а ваму ќе прекројувате граници. На 2 стола седите. Одлучете се што сакате, па да знаеме како да се поставиме. Може? :smir:

А како бе немавме аверзија спрема Албанците кога растев, кога за Велигден прв гостин ни беше чичко Мемет и едвај го чекавме Бајрам за да јадеме татлии, и тоа среде Карпош.
Заб. ав. чичко Мемет ми е покоен комшија и беше еден од најдобрите пријатели на татко ми.

Е сеа, целото тоа го посраа неименувани луѓе што си ги (не)воспитуваат децата како во турско.
На времето кога ми се одеше на факс (ПМФ - Газибаба), ми се деси да јадам ќотек од 15 10-годишници. Сам си бев и салам ќотек ми мавнаа.
Си играа децата фудбал на полјанката горе, јас си влечам цигара и се симнувам надоле, и слушам едното од нив викна: Македонец!!! Фрлија и топка и све, од нигде никаде измкнаа шипки и ми се пуштија.
Арно. Јас пак си ги сакам.

Симнувам капа на Македонците со албанско потекло - членови на форумов, ама колкав процент од Македонците со албанско потекло имаат елементарно познавање на македонскиот јазик?
Не ве нарекувам Македонци со албанско потекло со цел да ве навредам, туку ве подготвувам за во обединета Европа. :toe:

Минатата година повеќе бев во странство отколку во Македонија. У Немачко киснев де :vozbud:

Фино, не фино, тоа е. Таму си имаат куп малцинства. Е таму, многу интересно, ама нема бре брате Турци, Македонци, Курди, Албанци, Марсовци, ... сите се Германци бе. Ама имаш: Германци, Германци со турско потекло, Германци со курдско потекло, Германци со јупитерско потекло ... Пеки, си имаат настава на свој јазик ... ама во неделни училишта ... или како и да ги викаат, не ми текнуе, ј***м ли га.
Школство исклучиво на германски јазик. Пошто сите се Германци. Точка. И тоа голема точка.
Следно на менито е јазикот. Па ако не почне да ти прави муабет на друг јазик, по збор не можеш да забележиш дека не е Германец. Освен ако не е црнец или азијат:wink:

Џамии не видов. Поправка, минариња не видов. Го прашуем Зафер - Германец со турско потекло, а бе друже кај ви се џамиите? Не гледам минариња. И он ми вика: а бе си имаме џамии, ама минарињата ни се вишок. Си имало тоа примена порано, кога така се собирале верниците. Денес џамиите немаат потреба од минариња. Го спомна некој град, направиле џамија со минаре, вика, а бе поголема глупост од тоа нема. Вика, во тој град муслиманите се вратени 300 години назад. Вика, место да ги учат децата на вистинските вредности на исламот, дека треба да се учи, да се работи и да се држи чекор со светот, они ги пикаат пак во мрачно доба. Без веза. Од збор до збор, на Зафер зборовите.

Значи, слика за малцинство во обединета Европа: сите го знаат перфектно јазикот на државата во која живеат, се декларираат како ДржаваВоКојаЖивеам од малцинско потекло, учат на јазикот на државата во која живеат, ...

Јас лично си немам проблем со Албанците. И покрај ќотекот што го изедов. Да не кенкам тука, не е битно.

Ама можам да ви кажам како може да почнат да се поправаат работите. Еве ти план од неколку точки на Леонче :smir:

Мнозинството од вас да научи македонски.
Мнозинството од вас да не ги учи децата да убиваат Неалбанци.
Мнозинството од вас да престане да пее “Скрши му ја главата на каурот, тресни го од земја и речи му нека ти е со среќа земјата“.
Мнозинството од вас да научи дека децата не се сопственост.
Мнозинството од вас да сфати дека машките деца не се стока што по потреба се дава за курбан (крвна освета) и лична војска.
Мнозинството од вас да сфати дека женските деца не се за продавање, предмет за по дома и фабрика за деца.
Мнозинството од вас да сфати дека во обединета Европа се плаќаат даноци и сметки и дека треба да се навикнат на тоа ако сакаат таму.
Мнозинството од вас да не го гњави Алах со благодарници кога некои мајмуни со пушки ќе убијат полицајци. Си има он попаметна работа и преку Мухамед ви кажал многу убави работи, ама погрешно сте го сфатиле. :toe:
Мнозинството од вас да сфати дека живее во Македонија и дека треба да ја брани оваа држава.
Мнозинството од вас да престане да брани криминалци само затоа што се Македонци со албанско потекло.
Мнозинството од вас да престане да прави етничка фама после апсења, како што не се прави фама кога ќе се уапси Македонец.

Е сега, да не ме сфатите погрешно, не сме и Македонците ангели небесни, си имаме и ние точки во главата, ама за тоа имам башка листа што ќе оди во една друга тема.

За некои работи што ги набројав горе треба и ние да се позамислиме и апсолутно важи и за нас, ама реков, тоа ќе оди во друга тема.

И да ... мнозинството од сите да сфати дека нема поделба на “нас“ и “вас“. Точка.

Сега ќе почнете сите да ме пцуете, не ми смета ама би сакал да дискутираме цивилизирано, како што доликува на луѓе што се стремат кон обединета Европа.

Ако е офтопик, однапред се извинувам.

Ајде ок, Македонците не сакаат соживот. Имаме аверзија спрема Албанците. Ама од кога е бе лепи таа аверзија? Сега ќе ти каже батко.

Од кога почна увозот на глупи идеи за делење и прекројување граници. Па побогу, цел свет денес се стреми да се обедини, да се бришат граници, вриштите Македонците ве кочат, сакате во обединета Европа, а ваму ќе прекројувате граници. На 2 стола седите. Одлучете се што сакате, па да знаеме како да се поставиме. Може? :smir:

А како бе немавме аверзија спрема Албанците кога растев, кога за Велигден прв гостин ни беше чичко Мемет и едвај го чекавме Бајрам за да јадеме татлии, и тоа среде Карпош.
Заб. ав. чичко Мемет ми е покоен комшија и беше еден од најдобрите пријатели на татко ми.

Е сеа, целото тоа го посраа неименувани луѓе што си ги (не)воспитуваат децата како во турско.
На времето кога ми се одеше на факс (ПМФ - Газибаба), ми се деси да јадам ќотек од 15 10-годишници. Сам си бев и салам ќотек ми мавнаа.
Си играа децата фудбал на полјанката горе, јас си влечам цигара и се симнувам надоле, и слушам едното од нив викна: Македонец!!! Фрлија и топка и све, од нигде никаде измкнаа шипки и ми се пуштија.
Арно. Јас пак си ги сакам.

Симнувам капа на Македонците со албанско потекло - членови на форумов, ама колкав процент од Македонците со албанско потекло имаат елементарно познавање на македонскиот јазик?
Не ве нарекувам Македонци со албанско потекло со цел да ве навредам, туку ве подготвувам за во обединета Европа. :toe:

Минатата година повеќе бев во странство отколку во Македонија. У Немачко киснев де :vozbud:

Фино, не фино, тоа е. Таму си имаат куп малцинства. Е таму, многу интересно, ама нема бре брате Турци, Македонци, Курди, Албанци, Марсовци, ... сите се Германци бе. Ама имаш: Германци, Германци со турско потекло, Германци со курдско потекло, Германци со јупитерско потекло ... Пеки, си имаат настава на свој јазик ... ама во неделни училишта ... или како и да ги викаат, не ми текнуе, ј***м ли га.
Школство исклучиво на германски јазик. Пошто сите се Германци. Точка. И тоа голема точка.
Следно на менито е јазикот. Па ако не почне да ти прави муабет на друг јазик, по збор не можеш да забележиш дека не е Германец. Освен ако не е црнец или азијат:wink:

Џамии не видов. Поправка, минариња не видов. Го прашуем Зафер - Германец со турско потекло, а бе друже кај ви се џамиите? Не гледам минариња. И он ми вика: а бе си имаме џамии, ама минарињата ни се вишок. Си имало тоа примена порано, кога така се собирале верниците. Денес џамиите немаат потреба од минариња. Го спомна некој град, направиле џамија со минаре, вика, а бе поголема глупост од тоа нема. Вика, во тој град муслиманите се вратени 300 години назад. Вика, место да ги учат децата на вистинските вредности на исламот, дека треба да се учи, да се работи и да се држи чекор со светот, они ги пикаат пак во мрачно доба. Без веза. Од збор до збор, на Зафер зборовите.

Значи, слика за малцинство во обединета Европа: сите го знаат перфектно јазикот на државата во која живеат, се декларираат како ДржаваВоКојаЖивеам од малцинско потекло, учат на јазикот на државата во која живеат, ...

Јас лично си немам проблем со Албанците. И покрај ќотекот што го изедов. Да не кенкам тука, не е битно.

Ама можам да ви кажам како може да почнат да се поправаат работите. Еве ти план од неколку точки на Леонче :smir:

Мнозинството од вас да научи македонски.
Мнозинството од вас да не ги учи децата да убиваат Неалбанци.
Мнозинството од вас да престане да пее “Скрши му ја главата на каурот, тресни го од земја и речи му нека ти е со среќа земјата“.
Мнозинството од вас да научи дека децата не се сопственост.
Мнозинството од вас да сфати дека машките деца не се стока што по потреба се дава за курбан (крвна освета) и лична војска.
Мнозинството од вас да сфати дека женските деца не се за продавање, предмет за по дома и фабрика за деца.
Мнозинството од вас да сфати дека во обединета Европа се плаќаат даноци и сметки и дека треба да се навикнат на тоа ако сакаат таму.
Мнозинството од вас да не го гњави Алах со благодарници кога некои мајмуни со пушки ќе убијат полицајци. Си има он попаметна работа и преку Мухамед ви кажал многу убави работи, ама погрешно сте го сфатиле. :toe:
Мнозинството од вас да сфати дека живее во Македонија и дека треба да ја брани оваа држава.
Мнозинството од вас да престане да брани криминалци само затоа што се Македонци со албанско потекло.
Мнозинството од вас да престане да прави етничка фама после апсења, како што не се прави фама кога ќе се уапси Македонец.

Е сега, да не ме сфатите погрешно, не сме и Македонците ангели небесни, си имаме и ние точки во главата, ама за тоа имам башка листа што ќе оди во една друга тема.

За некои работи што ги набројав горе треба и ние да се позамислиме и апсолутно важи и за нас, ама реков, тоа ќе оди во друга тема.

И да ... мнозинството од сите да сфати дека нема поделба на “нас“ и “вас“. Точка.

Сега ќе почнете сите да ме пцуете, не ми смета ама би сакал да дискутираме цивилизирано, како што доликува на луѓе што се стремат кон обединета Европа.

Ако е офтопик, однапред се извинувам.

браво за постов друже,немам што да речам,:zver:
за 1307
ми мириса на нов рамковен договор,сакате права и на форумов:pos2:
за крејзи појол
хехехе,абе батка затоа толку багабонти има од ваша страна,че напукате по 9-10 деца и ко че дојди времето(на 10 години)ги пуштате сами да е снајдуваат,со калаш в рака и орел на глава:pos2::pos2::pos2:
ај сега да прекинам нејчам и од оваа тема да ме банираат:smir::smir::smir:

И ние сакаме у Европа? :pos2:
Им се мешаме на Косоварите што носат во нивните камиони така? А сигурни сте дека биле наменети за албанците во Косово...погледнете што се дешава во Приштина и кој го прави...за инфо албанец сум па да нема забуни зошто го пишав ова на оваков начин :smir:

браво за постов друже,немам што да речам,:zver:
за 1307
ми мириса на нов рамковен договор,сакате права и на форумов:pos2:
за крејзи појол
хехехе,абе батка затоа толку багабонти има од ваша страна,че напукате по 9-10 деца и ко че дојди времето(на 10 години)ги пуштате сами да е снајдуваат,со калаш в рака и орел на глава:pos2::pos2::pos2:
ај сега да прекинам нејчам и од оваа тема да ме банираат:smir::smir::smir:
За да постов и твој и негов бидат во ред,треба да се пропорционални...ние можеби не сите го збориме македонскиот како што треба...или мразиме неалбанци итн...кажи ми од македонска страна дали има нешто различно,колку македонци знаат албански?(0) колку македонци мразат се што не е македонско(многу)...врти сучи пак се враќаме на старото...исти сме а сосема различни...а живееме на исто место :oeoeoe::kesa:

интересно прашање, дали има соживот со Албанци? искрено кажано за мене,зборам нема и неможам да имам како,да имам соживот со некој со кој до пред два дена се гледав преку мушица!? некој кој го спасуваше истата таа европска унија која сега не дупчи? и ни вели вака правете онака правете можеби сум националист незнам некој ке речат сум,но ако на некого му даваш,корка леп а тој те мава со камења,тогаш треба даго искорнеш од корен со киселите нема договор,само толку ке кажам но ова е мое мислење,имаше две три фамилии тука кајнас ги иселивме,и тие што поминуваат,со автобус или кола отука нерадо го прават тоа, едно кеви кажам предиграта беше 2001 ебењето допрва ке дојдде

интересно прашање, дали има соживот со Албанци? искрено кажано за мене,зборам нема и неможам да имам како,да имам соживот со некој со кој до пред два дена се гледав преку мушица!? некој кој го спасуваше истата таа европска унија која сега не дупчи? и ни вели вака правете онака правете можеби сум националист незнам некој ке речат сум,но ако на некого му даваш,корка леп а тој те мава со камења,тогаш треба даго искорнеш од корен со киселите нема договор,само толку ке кажам но ова е мое мислење,имаше две три фамилии тука кајнас ги иселивме,и тие што поминуваат,со автобус или кола отука нерадо го прават тоа, едно кеви кажам предиграта беше 2001 ебењето допрва ке дојдде

друже друже...не си националист пријателе сам си кажа ти„имаше две три фамилии тука кајнас ги иселивме,и тие што поминуваат,со автобус или кола отука нерадо го прават тоа, едно кеви кажам предиграта беше 2001 ебењето допрва ке дојддее сега нејќам да се вреѓаме бидејќи сум албанец...ти си само збунет враќаш минато отвараш стари рани на место каде што не му е местото ...

Јас неможам да го сватам човек што вика

„и ни вели вака правете онака правете можеби сум националист незнам некој ке речат сум,но ако на некого му даваш,корка леп а тој те мава со камења,тогаш треба даго искорнеш од корен со киселите нема договор.“ корка леб што до 2001 прва на сите гранични премини кога се враќаа од печалба им земаа првозија само бидејќи името му беше АЛИЈА ШЕФКИ или дека бе од ТТ или КУ или ГВ или ОХ...ова го зборам од лично искуство повеќе пати од 3000 долари да ми земат 300 само зошто сум албанец? сега тие работи се сменија и на некого му пречи што јас конечно можам во странство да се чукам у гради и да кажам да албанец сум ама од МАКЕДОНИЈА!..незнам колку ке ме сватиш..но оставам на тебе :smir:

друже друже...не си националист пријателе сам си кажа ти„имаше две три фамилии тука кајнас ги иселивме,и тие што поминуваат,со автобус или кола отука нерадо го прават тоа, едно кеви кажам предиграта беше 2001 ебењето допрва ке дојддее сега нејќам да се вреѓаме бидејќи сум албанец...ти си само збунет враќаш минато отвараш стари рани на место каде што не му е местото ...

Јас неможам да го сватам човек што вика

„и ни вели вака правете онака правете можеби сум националист незнам некој ке речат сум,но ако на некого му даваш,корка леп а тој те мава со камења,тогаш треба даго искорнеш од корен со киселите нема договор.“ корка леб што до 2001 прва на сите гранични премини кога се враќаа од печалба им земаа првозија само бидејќи името му беше АЛИЈА ШЕФКИ или дека бе од ТТ или КУ или ГВ или ОХ...ова го зборам од лично искуство повеќе пати од 3000 долари да ми земат 300 само зошто сум албанец? сега тие работи се сменија и на некого му пречи што јас конечно можам во странство да се чукам у гради и да кажам да албанец сум ама од МАКЕДОНИЈА!..незнам колку ке ме сватиш..но оставам на тебе :smir:

Кога веќе спомна стари рани,морам дати кажам и да сакам неможам даги заборавам! од проста причина кога и да се менува времево мене ме врти ногава баш на местото кајшто имам остатоци од куршумот којшто го добив, е сега мислам дека малку претеруваш не граница и мене ми земале,провизија не само тебе,друга работа кој кур баравте овде? зар неви беше добро? Сакавте поголеми права! што немавте,или пак сега вие поарно да да зборите на својот мајчин јазик,голем кур ама несечен со ролка, ќети кажам едно нешто куче кое го раниш и потоа те лае се знае што го чека, имам многу пријатели Албанци ова искрено ти го кажувам,но тие луѓе ги ценам поради други квалитети не според нацјоналноста,но секој оној кој кренал рака на мене,нема да го гледам со насмевка, кој сака нека каже но вие сте едно диво племе кое што незаслужува да постои освен со одредени исклучоци се разбира! КОга бевме во југославија кај одевте велевте дека сте југословени и правевте срања, и сите мислеа дека југословените се опак народ, овдека преку леб побаравте и погача и згора на се лидер ви беше.ментално ретердирана личност! која што има дукумент од Швајцарија дека е ментално нестабилна и неурачунлива персона мислам на Али,, да те прашам нешто ако повторно се запука шомислиш дали повторно ке се седи со скрстени раце?? мислиш дека само вие можеде да собирате пари за оружје и кајшто сте појаки да напаѓате а кајшто ви гори газот да бегате ?? не играјте веке на таа карта другар колку за информација,многу лесно може дасе разгори нетреба многу а тогаш ке биде поинаку, и ај дасе потсетиме,како беше кој ја води трговијата со бело робје,кој е во шверцерскиот бизнис со оружје цигари, наркотици ? а или тоа опшеството ве направило такво нема врска што рагаат шиптаркине ко кучки по десет деца па немаат ни за леп а камоли за книги и школување! Е мој клошар премногу се занесувате и се виесте жртвите,знаеш јас по природа сум многу мирен човек но уште еднаш нека пукне е тогаш друго ке размислувам не како 2001,кога се пресоблакавте во були и бегавте по ридиштана, куре едно само оној протестантон не заеба се дамуебам јас н егово сои има , тој чекајте да видиме , да прашаме и си земавте замав а ако беше човек на неговото место тогаш друга приказна ке беше и да ти кажам уште ова,оние што ги иселивме неке да беа саглам луѓе самите си кажаа дека имаат роднини во учк, и шт очекуваше ти ние да се солидизираме со нив,и да оставиме бесни кучиња у двор не бе бате

Друже мешаш баби и жаби..кое пукање која војна какви пари кој што каде зашто?
Која е таа будала што ке иде у планина жити се , ти мислиш дека ние тоа едвај чекаме..па секој сака на мира да живее ти гарантирам дека 95% од албанското население во Македонија воопшто не се ни замара со национализам повеќе...како што претходно беше кажано тој мал процент од македонска и албанска страна што незнаат како да си ги повратат нештата што за жал во 2001 год ги изгубија(многу !! работни места,фамилијарни членови итн да не наборјувам) сакаат сега милом или силом да си ги поврата..но се додека мислат дека луѓето отидоа јабана никогаш нема да има не-национализам во Македонија и етничка омраза..минатото не е за чепкање а за шрапнели ги имам и самиот 3 комада,така да отом потом :wink:...2 вработен сум во АРМ веќе 9 год поточно од 2000 така да немој да ми кажуваш прикаски за деца ...кој што како и зошто...неможеш со 100 души да направиш револуција,но лесно можеш да направиш лоша фигура и изиграш карта на етнича омраза...никој тука не изигрува жртва...ти кажав убаво зошто до 2001 ги немаше сите овие проблеми или бидејќи не газевте како што сакате така? убаво ви беше со слоганот „мртов албанец добар албанец„ така..епа сега друже сањај ме ночас и никад више...соочи се со реалноста ...постоиме и не има 30% од популација и нема да ти дозволам да кажеш дека имаш пријатели АЛБАНЦИ бидејќи како прво ги немаш тоа е само за да покриеш дека си ултра-националист и како второ никогаш немој да вреѓаш некој што не го знаеш...само ти кажав дека си збунет како и еден дел од нас АЛБАНЦИТЕ...и не сум тука да се препукавам со тебе туку да дадам моја гледна точка на и така изебаната ситуација во Македонија која што наместо да ја намалиме тензијата ние уште толку ја палиме !:smir:

Makedonija ja sakam i cel zhivot na moj nachin ke se boram za nea i toa go pravam za sebe a inache drzhavata i narodot ni se 90% IDIOTI, ke vodite diskusii so Albanci za nekakvi pravila..bile diskriminirani?? zif'ti se, Makedonija e banana drzhava-federalizacija od 2001 navamu a trendot prodolzhuva so osvojuvanje teritorii a vie dragi moi Makedonci pishuvajte za kolku vi bilo ubavo deka imate nekoj prijatel Albanec i bla bla detski prikazni, se dodeka ne go osvojat i vasheto maalo, poslem??..koj mislite gi brkava Makedoncite od Tetovskite sela, Aracinovo itn..nivnite soselani Albanci i istiot trend prodolzhuva a vie samo :drk::drk::drk: za sozhivot.
Edno da vi e jasno, se dodeka drzhavata se vika Republika Makedonija toa znachi drzhava na Makedonskiot narod samo mnogu ste osetlivi i mi izigravate 'evropjani' za toa da go sfatite.
Kamo da bea lojalni gradjani no realnosta e druga, eve kazhi te eden primer vo svetov kade imash politichki partii vo vlast ili opozicija koi rabotat protiv interesite na drzhavata i 'vojuvale' protiv taa drzhava, da napravish masakr na Makedonski vojnici i poslem da sedish vo sobranie..kazhi te eden takov primer od vashite tolku omileni 'evropjani'...vazhno Georgievski bil 'bugarash', znaete zoshto toa go pravite oti se plashite od realnosta i vi e strav da go kazheto vistinskiot neprijatel na Makedonija.
Pishuvate non-stop za toj zapad, dojdi te vo Amerika oblechite uniforma i ubite nivni vojni/policaec pa da vidime shto ke ve snajde, edni budali vo Waco,Texas sakava protiv sistemot pa zhivi gi zapalija site..ebati toa makedonski 'evropjani' .

А бре, а може куројте ќе ги пикаат во боксирачите?? Пендреците се добри и за анална стимулација.

А вијаграта е добра и за против висок притисок!

П.С. Ова значи дека гтемава е глупаво отидена.

Кј нас у Тетово од 10год има железни боксоој овја шиптариве, ама тија немаа памет...не разбираа дека најлошо е да се тепаш со железен бок зш има огромни шансе да ти ги фати железниот бокс и да ти скрши прстите :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom