- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.058
- Поени од реакции
- 1.250
Мисли на мртво стоено месо..пример умираш и по 2 сааата те наоѓа она..она јаде само ако она те убила..Не јаде мртво месо? Жив ќе те јаде![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мисли на мртво стоено месо..пример умираш и по 2 сааата те наоѓа она..она јаде само ако она те убила..Не јаде мртво месо? Жив ќе те јаде![]()
А јас имам слушнато дека доколку сте мртов таа на некој начин ке ви поогне ама незнам дали е вистинито..ама треба да се проба![]()
На први мај ако испадне некоја предмене ке пробам,па ке ви ги псотирам резултатите...евритинг фор лајксПробај па кажи ни, ќе ти ставиме лајкови![]()
7.Учите или работите во својата соба но некако умот ви лета ? Се што треба да направите е да ги облечете вашите чевли . Како ова работи ? Ова е едноставен психолошки трик , кој го асоцира умот дека сте зафатени и ке се префрли во "work" фаза .
Психофизичко трикче пробај го и постирај ги резултатитеБаш се надевав дека ќе има нешто ваквоАј после ќе го пробам, се надевам ќе успее, зашо ако не... Ќе го нае*ам утре
![]()
Само со чевли..ако имаш прирака и некој влечки од чик куманово би ти завршиле работа.A mora cevli? so patiki ne ja biva?
Ајде уште едно интересно трикче..
Имате 20 денари а сакате да купите 2 сокчиња синалко од 0.5 литри ?
Епа вака земете од оние со наградна игра под капачето..
Ако капачето е подуено..шишето е недобитно и поднего не пишува schmect.
Ако капачето е рамно..шишето е добитно и подкапачето пишува schmect и можете да си земете уште едно синалко со тоа капаче![]()
Интересно, цели пакети имам пред мене секој ден. Баш ќе проверам!Ајде уште едно интересно трикче..
Имате 20 денари а сакате да купите 2 сокчиња синалко од 0.5 литри ?
Епа вака земете од оние со наградна игра под капачето..
Ако капачето е подуено..шишето е недобитно и поднего не пишува schmect.
Ако капачето е рамно..шишето е добитно и подкапачето пишува schmect и можете да си земете уште едно синалко со тоа капаче![]()
В магацин работиш?Интересно, цели пакети имам пред мене секој ден. Баш ќе проверам!![]()
Не, у неткафе. И имаме цели пакети сокови, резерва роба... и све то...В магацин работиш?![]()
Ова не разбирам шо е... кое е то прецизно време?13.Сакате да му покажете на некој прецизно време на YouTube видео ? Десен клик на видеото и одберете "copy video URL at current time".
Кога ќе го отвориш линкот, видеото не ти почнува од почеток туку од времето кога си кликнал копи УРЛ.Ова не разбирам шо е... кое е то прецизно време?