Секојдневни трикови

• Креатор на темата Креатор на темата Barto
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај па кажи ни, ќе ти ставиме лајкови :pos:
На први мај ако испадне некоја предмене ке пробам,па ке ви ги псотирам резултатите...евритинг фор лајкс :D

7
.Учите или работите во својата соба но некако умот ви лета ? Се што треба да направите е да ги облечете вашите чевли . Како ова работи ? Ова е едноставен психолошки трик , кој го асоцира умот дека сте зафатени и ке се префрли во "work" фаза .

Баш се надевав дека ќе има нешто вакво :) Ај после ќе го пробам, се надевам ќе успее, зашо ако не... Ќе го нае*ам утре :D

Баш се надевав дека ќе има нешто вакво :) Ај после ќе го пробам, се надевам ќе успее, зашо ако не... Ќе го нае*ам утре :D
Психофизичко трикче пробај го и постирај ги резултатите :D

Ајде уште едно интересно трикче..
Имате 20 денари а сакате да купите 2 сокчиња синалко од 0.5 литри ?
Епа вака земете од оние со наградна игра под капачето..
Ако капачето е подуено..шишето е недобитно и поднего не пишува schmect.
Ако капачето е рамно..шишето е добитно и подкапачето пишува schmect и можете да си земете уште едно синалко со тоа капаче :D

Ако капачето е рамно..шишето е добитно и подкапачето пишува schmect и можете да си земете уште едно синалко со тоа капаче :D

:love:

Интересно, цели пакети имам пред мене секој ден. Баш ќе проверам! :D

Ххххххххххххх пробајте и постирајте ми ги резултатите :D Јас досеа 2 имам така погедно и лапнато :D

13.Сакате да му покажете на некој прецизно време на YouTube видео ? Десен клик на видеото и одберете "copy video URL at current time".
Ова не разбирам шо е... кое е то прецизно време?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom