Секојдневни трикови

• Креатор на темата Креатор на темата Barto
  • Време на започнување Време на започнување
За да проверите дали јајцето е варено или не, чукнете го малку посилно на ивицата од вашиот шпорет. Доколку почне да тече лигава безбојна материја од него, значи е живо. Доколку се наѕирне бела цврста материја, значи е варено.

За да проверите дали јајцето е варено или не, чукнете го малку посилно на ивицата од вашиот шпорет. Доколку почне да тече лигава безбојна материја од него, значи е живо. Доколку се наѕирне бела цврста материја, значи е варено.
Хахахахахахахха :D

- ако видиш кондури пред врата,не влегувај
оди испи едно пивце и (на)јави се на мобилен пред
повторниот обид, дека доаѓаш.
Испробано-успешно во 100% случаеви

За 5 денари, нема брак да си расипуваш... :icon_lol:

Nice1 :D
Иначе, ако СТВАРНО сакате да проверите дали јајцето е варено, свртете го на рамна подлога, ако се врти брзо и долго = варено.
Ако се врти чудно, споро и кратко = живо. Колку за претстава што е брзо а што споро, следниот пат коа ќе имате варено јајце споредете го вртењето со живо.

I shit you not.

се мислев некој трик дали знам и ми текна ! :)

Ако ве касне оса земете одма некое камче и намачкајте го со кал малку и ставете на каснатото место.. нема да ви потече :D како мала го правев ова кога ке ме каснеше оса :pos:

добро немора да ја заебуваш темата. од кај му се од таму му се - не се ова вести па и ИЗВОР да става...
Како шо проверив шејди е бос на емагаре врши реклама дечкото..
се мислев некој трик дали знам и ми текна ! :)

Ако ве касне оса земете одма некое камче и намачкајте го со кал малку и ставете на каснатото место.. нема да ви потече :D како мала го правев ова кога ке ме каснеше оса :pos:
Иначе ја ова го правев со три камчиња во триаголник :pos:

Како шо проверив шејди е бос на емагаре врши реклама дечкото..
Иначе ја ова го правев со три камчиња во триаголник :pos:
Точно добро е што ме поправи ! Заборавив дека беа 3 камчиња :D

Ако немате концентрација за учење,пуштете телвизор.Гарант ќе се најде некој добар филм.Боље гледање филм него блеење у ѕид.
За жал многу пати го иам праено ова..

-Доколку сакате на одмор да пливате на подолги дистанци носете игла со вас ,доколку ве фати ГРЧ боцнете се и грчот ќе исчезне...немој да се "боцнеш" ептен па пола кило крв да ти истече и ако си на море или океан па некоја ајкула да те изеде.

-Пред вас имате огромен текст за читање (на ПЦ,клапчо) ,а вие барате одреден збор ,само стиснете Ctrl+F и пишете го зборот. Ова бајаги помага доколку барате одредена утакмица на livescore :D

-Си тргнал да гледаш утакмица на Македонија и носиш знаме од Македонија ,шал ,се возиш со аутобус ,но ко за беља аутобусот се расипува на Бит Пазар и како да избегнеш ќотек од "браќата" ? Никако братче ,си го наебал !

Еве и од мене. Ако ви се доближи мечка во планина преправајте се дека сте мртов,ако ве погледне попреку трчајте колку што ве држат нозете.

Еве и од мене. Ако ви се доближи мечка во планина преправајте се дека сте мртов,ако ве погледне попреку трчајте колку што ве држат нозете.

И ја воа го имам слушнато, оти мечката не јаде мртво месо, а ти кога ќе легнеш демек си мртов ама ако е гладна..... :D

-Доколку сакате на одмор да пливате на подолги дистанци носете игла со вас ,доколку ве фати ГРЧ боцнете се и грчот ќе исчезне...немој да се "боцнеш" ептен па пола кило крв да ти истече и ако си на море или океан па некоја ајкула да те изеде.

-Пред вас имате огромен текст за читање (на ПЦ,клапчо) ,а вие барате одреден збор ,само стиснете Ctrl+F и пишете го зборот. Ова бајаги помага доколку барате одредена утакмица на livescore :D

-Си тргнал да гледаш утакмица на Македонија и носиш знаме од Македонија ,шал ,се возиш со аутобус ,но ко за беља аутобусот се расипува на Бит Пазар и како да избегнеш ќотек од "браќата" ? Никако братче ,си го наебал !
Според мене подобро би било да носиш безопасна...:D
А јас имам слушнато дека доколку сте мртов таа на некој начин ке ви поогне ама незнам дали е вистинито..ама треба да се проба :D

И ја воа го имам слушнато, оти мечката не јаде мртво месо, а ти кога ќе легнеш демек си мртов ама ако е гладна..... :D
Не јаде мртво месо? Жив ќе те јаде o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom