DonJas
Married and Happy
- Член од
- 22 јуни 2008
- Мислења
- 2.651
- Поени од реакции
- 586
- Локација
- Дома
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Секако дека има. Родителите. Ако сакаш тепај ги, пцуј ги и се најлошо али кога тогаш ке бидат покрај тебе за помош. Родителската љубов нема граници и се опростува се.
не кажувај двапати.. има луге шо имаат родители кои ич не им чуе ...
да точно родителите секогаш ќе ти помогнат во која и да било ситуација. имам исто и доволен број на пријател(к)и шо знам дека би ми помогнале да ја пребродам секоја болна и тешка ситуација. Мислам дека нема чоек шо нема вакви луѓе , мора да постој барем 1 личност шо можи во секое време да се ослониш на неа
сосема точно .. .само што тука се јавува друг проблем... треба тој човек навреме да ја препознае личноста и да има доверба... ако нема доверба нема да можат да му помогнат... а има моменти коа немаш доверба во никого па кој сака нека е нема да дозволиш да дојде ни километар од тебе
(типка) Пред едно 3 год се запознавме на хај фајф.. еден голем период бевме тука еден за друг на мсн , 24 часа зборувавме се знаеше за мене се знаев за нејзе , ептен се зближивме , ептен се сакавме, во една прилика ми кажа секогаш ќе биде тука за мене. Незнам колку беше тоа така,но сега работите се други .. со тек на време се одалечивме,и додека не ја баталив наскроз бидејќи не беше искрена со мене и почна да прави глупости.. во смисла "несфатливи работи" значи финтата беше не сме се виделе одамна требаше да зборуваме да излеземе искочија многу работи,и направи работи кои не ги толерирам , и ја баталив за стално.