СЕКА АЛЕКСИЌ- "ПРОТЕИН" {дебела ко свиња}

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
sd да ве просветлам троа имено ова се кампањи меѓу ТФ пеачките поготово меѓу Дара Бубамара и Карлеуша има сериозен beef :):) и они си праат вакви препејувања една на друга9т.е плаќаа трети лица за тоа) а сега по се изглеа и Сека ја туриле у центрифуга.... како и да е мене не ми ја мења ова сликата за Сека од прв ден си беше масна и ако и се качам со Алфи ке ме симињаат од неа hih hihi

Хе хе хе .... леле смешкииии....се изнасмејав...:):):):):)

Што да пипнам???Лелеееее има6 не ми се веруе јо....не бе фуј СИНЕ има тебе кој да те пипка.Ајдеееее ај уште некој спомни,замешај,умешај има6 ли попаметна работа од да пу6иш и се*еш истовремено???

п.с. Симни се од небото оооооо Точкест доле сме!!!!

Што да пипнам???Лелеееее има6 не ми се веруе јо....не бе фуј СИНЕ има тебе кој да те пипка.Ајдеееее ај уште некој спомни,замешај,умешај има6 ли попаметна работа од да пу6иш и се*еш истовремено???

п.с. Симни се од небото оооооо Точкест доле сме!!!!
Пеер4е имаме букви4ки ооооо. Шо да праам кога јас сум висок а ти си ниска а Сека е свиња а на тебе ти е у срце? Тоа е дебела е дебела си ДИ ЕНД

Пеер4е имаме букви4ки ооооо. Шо да праам кога јас сум висок а ти си ниска а Сека е свиња а на тебе ти е у срце? Тоа е дебела е дебела си ДИ ЕНД

Пфффххаха не бе те цитирам да видиш како звучиш знам ја дека има букви.Да де да висок си ништо не ми праи (аххахахахахаха) *ти мафта.Сека е секаква,гнасна и одвратна али и љубоморат,а ти си ....немам зборови да те опишам (нешто неверојатно) и затоа `сите` ти љубоморат!!!Сум дебела нешто друго да додадеш?????Ахххх и ти ставаш ди енд nemiseveruva:уште еднаш grow up...:helou:

Пфффххаха не бе те цитирам да видиш како звучиш знам ја дека има букви.Да де да висок си ништо не ми праи (аххахахахахаха) *ти мафта.Сека е секаква,гнасна и одвратна али и љубоморат,а ти си ....немам зборови да те опишам (нешто неверојатно) и затоа `сите` ти љубоморат!!!Сум дебела нешто друго да додадеш?????Ахххх и ти ставаш ди енд nemiseveruva:уште еднаш grow up...:helou:
Grow up
Grow up
Grow up
Grow up
до каде???

Години: 3 !!!! Мноооогу малку за да почнеш да размислуваш...

п.с. Искрено извинување што повеќето мои постови не беа во врска со темата!fiksna:

Фала,чао,пријатно.

Моето сwценце....ооооо неееееееееееееееееееееееееееееееее
Те масирам:vozbud::vozbud:наплаќам иначе за тоа, ако ти се исплати да те масирам да ти дадам број од сметка или евентуално од Трн па да ти прајт бу бу кака ке ке

П.С.:anus:
а каква масажа еротска ли?:pos: :pos:

Закон песна. My favourite од Сека. :pos:

Интересна тема само насловот е грешка ... можда треба да биде :

Точкест V.S Drama Quenn

Закон песна, ме насмеа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom