- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 26.039
- Поени од реакции
- 44.006
...па накај Стража секоја кривина има таков знак!Прашај ме кога ќе биде пуштен во употреба, целосно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...па накај Стража секоја кривина има таков знак!Прашај ме кога ќе биде пуштен во употреба, целосно.
Ostaj ti ta rabota, koj na so mu bilo pisano. Da ne si ja barame beljata. Ne deka vozime koli 2026 godiste, se cakum pakum na niv. Pa za gumi i ic da ne zborame.Друже и на 120 да ти пукне гума ист е ефектот.
Пукање гума на денешно време мислам дека во промили се шансите.
На пониски брзини резултатот е закован за кревет, на повисоки директ правец кај Свети Петар.
Ако ти е пишано ќерамида ќе ти падне на глава одејки по тротоар, ако не и од илјадници метри ќе паднеш и ќе преживееш.

Muabetov za gumi nedavno vidov porsche cayenne so gumi mazni kako asfaltot go vozese edna mlada moma so jaka cvikera si velam koj ja pustil ovaa na pat na dusa ke ja nosi na prviot dozd.Ostaj ti ta rabota, koj na so mu bilo pisano. Da ne si ja barame beljata. Ne deka vozime koli 2026 godiste, se cakum pakum na niv. Pa za gumi i ic da ne zborame.
Mene ako ne mi sveti chek enginot racunam deka lambiceto e crknato, a ne deka nesto ja bodi kolata. Znaci najnormalno mi e da si sveti![]()
...е добро де со помошна лента пат Стража и да биде автопат ист знак ќе има, ајде Велес автопат ете, зашто има во планинскиот предел делницата на кривина 50 км/ч?Кој автопат поминува покрај Стража?
Ова е типичен пример за идиотска сигнализација ако е ненамерна или вошкарска лоповска сигнализација ако е намерна.![]()
47 илј. прегледи · 298 реакции | 30 години овде има патарина. Значи се глобат Граѓаните со патарина, а услови за АВТОПАТСКО решение нема како што се пропишани. ______________________________________________________________________ Овој автопат од Таб
30 години овде има патарина. Значи се глобат Граѓаните со патарина, а услови за АВТОПАТСКО решение нема како што се пропишани. ______________________________________________________________________...www.facebook.com
...е па сообраќајниот знак не значи дека МОРА да се вози со 120км/ч, туку тоа е ограничена брзина максимум, вози си со 90/100 км/ч ин ема да има проблем- „штрааак казна“, брзина на автопат не се одредува само според тоа што е автопат, туку се одредува и според условите на патот каде е тој автопат, тотално погрешно ги сфаќа сообраќајните знаци дотичниот моторџија, ако автотпатот е на планински предел со оштри свиоци поради тоа што е автопат треба да се вози со 120км/ч?!
патот е ист за сите, некој со корса треба да е свесен дека не вози ауди и да се однесува соодветно на тоа што го купил и вози, друго и во тркачка кола не можеме сите да извозиме исто на иста делница,...сакаш да кажеш дека некои фирми овозможуваат со голема брзина нивните возила без проблем да ги совладаат кривините без последици, со кој дизајн одат дали знаеш, таквите автомобили се наменски за рели трки, тие се ,,ниски" автомобили пола метро од земја, такви возила не идат по нашите автопатишта, види го видеото и ќе ме разбереш.
Одлично!Ova ushte ni treba
![]()
Tinejdžer pokazao srednji prst kameri za nadzor brzine: Nije ni slutio što će uslijediti
Policija smatra da je svojim potezom vrijeđao i omalovažavao službene osobe.dnevnik.hr
Dali onoj sto najavi rusenje na Ali tobako kako da ke se rusi kazino u Las Vegas go dozvoli i ova na Bit Pazar?
![]()
4NEWS.mk
„Нелегалниот“ премин кај Бит-пазар станува легален: Ќе има семафори и пешачки премин https://4news.mk/nelegalniot-premin-kaj-bit-pazar-stanuva-legalen-ke-ima-semafori-i-peshachki-premin/www.facebook.com
Sea ko ke staat i Semafori a ima malku podole use edni, ke se glavi po saat vreme.
Тоа важи само ако си и изненаѓен.А што ако јас сум „увреѓен„ од полицијата или тоа не се важи?...
Да не има некој терк за пополување на уплатницата за казните (особено делот за бројот на општината каде треба да седи) и по среден курс е пресметката за во денари ?
datakont.mk