Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум техничар, за маркетинг се пријавив, ако некој памти кои работни места се нудеа во огласот што го имаа дадено во весник, нека ги каже некој сите што беа во огласот...Чул те Господ моТароmoTaro напиша:среќно мајсторе!
се надеваме дека ќе треба да частиш![]()
Ама имам проблем, имаше во огласот позиција некоја што немаше везе со компјутерите, беше нешто во областа на маркетинг менаџмент или така нешто... Може ли некој да ми каже за што имаше отворени места? Работата е у тоа што од што аплицирав на 1431654231524354342 места, не памтам кај нив за која позиција аплицирав... :lud:moTaro напиша:Еве ја што знам. Исто од пријатели што работеа во Сивус.
Луѓето тамо работат и саботи и недели (по потреба) а многу често има потреба. Работно време е од 08 до 4:30 (затоа што имаат 30 минути пауза?)
Обавезен за сите вработени е курс по англиски на кој што мораш да присуствуваш а кој што започнува од 18 часот. Незнам колку пати беше во неделата.
Платите се движат од 200+ Евра.

TrOtOaRka напиша:Interesno....
40 saati vo nedelata da receme x 4 nedeli toa se 160 saati.
160 da podelime so 300 evra =0.53 evra na saat plus sabota i nedela...
BADIJALA pa ova go nema ni vo Komunisticka KINA....
другарче напиша:троти љубави, пак нешто се глупираш..... израчуна 160 саати и пресмета дека се плаќа 0.53 евра на саат. ај сеа друга математика направи или објасни како:
160 Х 0.53 = 300 :lud:![]()
бек ту топик
Чендлер друже, прочешлај малце што работат пред да идеш на интервју пошто со тоа „работат ПЦ програми“ знаење за нив тешко дека ќе пројдеш у маркетинг служба. Кој знаеше нешто ти кажа овде али „домашното“ треба да си го сработиш сам. прочешлај го детално нивниот сајт и пробај да дознаеш што прават нивните продукти, за кој се наменети и такви работи. и пробај да наведеш на интервјуто што повеќе за тоа како имаш искуство со компјутери и знаења околу нив.
со среќа