Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Хм...rubyred.Знам дека е регистриран/а Март 2008.Има 193 мислења.Има само еден пријател.Се интересира за религија.Многу сака смокви.Паметен/на е.Тоа:helou:

Регистриран овој месец има 57 мислења,не сака светлина тоа:toe:

аааа темава е најдобра!Сакам да анализирам луѓе:)Сега за Мастер Х.Ооо ова некој кој е за челзи.Омилена боја сина.Го сака Хитлер.Живее во Битола.Хохоо сака да фантазира очигледно-We will triumph!:pos2:Поминува време во играчницава и во жан клубот на синине.Се гади од лебркии.Хахаа исто како и мене се чуди колку мноогу личат еден на друг Гус Хидинк и Карло Анчелоти.Ако е над 18 гласал за Владимир Талески .Сака Милка чоколада.Има мобилен на Т-мобиле.Сака кока кола.Сака хамбургери.Регистриран е јануари 2009.Има 784 мислења.:helou:

Шо напрај брат се ми погоди :vozbud:

Навива за Челзи и е зависен од играчница:pipi:

Шо напрај брат се ми погоди :vozbud:

Сестра инаку:)Хохооо малку буричкање по профил,низ мислењата....и така:helou:

Ај сега за маца_кака.Девојчево се вика Марија.Живее во Скопје.Има 16 години.Навива за Милан,го обожава Кака.Сака животни.Има 2,520 мислења.Регистрирана Oct 2007.Ја сака Lady Gagga(како и да се пишува ова чудо)и песната Poker face.Има папагал,малку е непослушен(малку повеќе можеби).Денес(26.3.2009)правела 2 теста!Често гледа animal planet.Сака многу соленки.Ја сака песната Јас сум ти пријател-Ареа.Срамежлива е,но одкако ќе запознае некој подобро се опушта.Не ја сака Александра Пилева.Ај доста ти е:helou:

Обично суштество што сака да анализира луѓе, браво :)

Ах,мрзливо суштество кое сака да го изанализирам и него.:pos2:Ич не се трудите бре,да побарате некоја информација,мрзии!!Ајде,мрак ќе те изанализира и тебе.Хохоо навива за Интер човеков.Регистриран е Jun 2008.Има 1,997 мислења.Го слуша Кид Рок и секојпат кога ја слуша all summer long се потсетува на летните лудории.Игра фудбал,овој месец го имаат сопнато и му имаат направено лузна.уплаќа спортска.Се интересира за политика.И завршувам со заклучок дка е опседнат со Интер.:helou:

За Мрак БиографијаСамо уште едно суштество на овој свет.ИнтересиМојот живот со неколку зборови_фудбал.рап.филозофија.Македонија.природа.поезија.музика.ЛокацијаМакедонија

хОХОО,ајде сега и Киста да го изанализирам.Машко е.Навива за Јувентус.Секој викенд најверојатно уплаќа спортска и се радува секогаш кога ќе види дека на тв го даваат баш натпреварот каде што Јуве игра.Го сака фудбалот,сака да се забавува.Алексаандро Дел Пиеро му е идол,дефинитивно.Има девојка која ја сака(сега колку неможам да погодувам:)). Ајде доста ти е:helou:

Ццц...многу сака да знае се за сите...или така ми се чини..си билда мислења во играчница, колку што приметив секој ден по ... малку повеќе пати ги прегледува сите теми од првата страна на кои мора да реплицира....оваа година во март е..роден?....хаха ..е....е..регистриран..
Ајде доста ти е...xD

Се вика Александра женско е..
Од куманово...др :toe:

Ццц...многу сака да знае се за сите...или така ми се чини..си билда мислења во играчница, колку што приметив секој ден по ... малку повеќе пати ги прегледува сите теми од првата страна на кои мора да реплицира....оваа година во март е..роден?....хаха ..е....е..регистриран..
Ајде доста ти е...xD

не дека сакам да знам,интересно ми е:):)
Димитар...абе па имам за тебе пишувано:pos2:

Знам само дека е од Струмица. Нишо појќе. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom