Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
не ме знае доволно, а за да и докажам дека не ми е гајле.... нема да и пишувам на мсн :icon_mrgr

не ме знае доволно, а за да и докажам дека не ми е гајле.... нема да и пишувам на мсн :icon_mrgr
...Оооодлично [не ти смета што еден твој збор употребив, right?]...
....он - знам дека сам си бара да не го добие Це-Дето...Што ти требаше ова да го пишеш?..:pos:

Хари потер фанатик(како мене)
смисла за хумор(супер)
и то
И ти читаш Хари Плопер бе х) Закон ја сите ги иам прочитано :)
...Оооодлично [не ти смета што еден твој збор употребив, right?]...
....он - знам дека сам си бара да не го добие Це-Дето...Што ти требаше ова да го пишеш?..:pos:
Знам дека обожава да му го “пика“ на тигар ама онака да го заболи х)

хаха па не реков дека те знам само реков дека параноик сака да ти го става.. иначе знам дека е гејмер...и шмизла од џибити...

реков дека не ме знаеш оти со гордоста што ја поседувам тешко дека некој може да ми го "пика" :smir:

онтопик - знам дека ја промашил темата.... треба да оди кај темата " се што претпоставувате за ЧНТ "

И ти читаш Хари Плопер бе х) Закон ја сите ги иам прочитано :)

Знам дека обожава да му го “пика“ на тигар ама онака да го заболи х)
Супер човек со смисла за хумор и мн фер дете.Малку нарцис и се фали дека има убав гас.Слуша метал најмногу треш и пауер и омилен бенд му е креатор.Го мрази новиот албум на металика како и двата претходни и...........(Томи мн ќе треба да пишувам)
За тигар:
Сака да се пофали дека научил англиски и наместо all i hear требало да пиши all i read пошо ако чита со ушите тој е медицинско чудо

буквалиста е, а најверојатно знае каде завршуваат тие...

за архангел

Да не пишам многу ќе им кажам само дека иако носи 45ка патики ногите му смрдат за 50ка х) :pos2::pos2::pos2:

а за тигар: па не е претпоставуење за гејмерството бе :) иначе се важи постот за архангел зашо у исто време сме пишеле... иначе и ја сум буквалиста па шо х)

Мисли дека сум буквалиста(ама се вара)и ќе ми кажи каде завршуваат тие пошо јас не знам-до тигер

знам дека се теши, а каде завршуваат? ќе дознаеш кога тогаш...

Знае дека нема да дознаам пошо не сум буквалиста и сега ќе ми кажи за да знам

мисли дека туку така кажувам работи.... плати па ќе кажам

Ќе ми кажи пошо ќе му платам и ќе ми кажи колкава е цената-до тигер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom