Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Оф топик. Бев дете кога ми е направен јузерот ама не сум веќе :) барем така мислам..
Он....Сака да биде како Кики...

Па има 78 мислења има околу 16-17 години .. регистиран е на февруари 2005 :)))) многу одамна .. :)

Деке уште е дете у мозокот и дека нема намера да стане сериозен у следните 5 години.

Се прави како да ме познава 100 години

моментално има 82 мислења

od struga e , fan na milan e i na kaka se vika filip i toa

15 години, учи во орце прва година и никако да запомнам кој клас е :pos2: аа знам ликовно и е класна и многу ја мрази :), многу си е мрзлива, собата и е општ хаос, "обожава" низ дома да помага, многу сака животни али ептен, за Милан да не зборам колку го сака, малце ми е сега љубиморна :), вчера беше на балет :) и доста е............ а да да и сестра ми е :pipi:

21 годишна, учи во фон 3 година, мрази животни и не ми дава папагал да си купам:pos2: фан на милан и она е крива зошто јас толку го сакам милан и кака , и да љубомотна сум и зошто ке и се оствари најголемата желба ке иде на сан сиро во милано и нема да биде тука за мојот роденден:(

15 години, учи во орце, прва година, има долга права коса, ме има видено во такси како спијам, има сестра на форумов, луда е по милан а посебно кака и то

17 годишно момче кое обожава карате и слично моментално мислења 1,297 регистриран на јануари 2008

14 годишен металец кој ги слуша Корн

веке ми стана пријателче ...... :D тигер бој ..

Дека многу ги сака КоРн ... и дека има 14 години ..и дека е регнат Jan 2008 ..и така ..

Дека го сака Форумот, по тоа што има 2,364 мисленја и е регистр. во Јуни..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom