Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Samo deka naviva za Inter,ima 22 godini, momentalno e online... i tolku druze, ne te znam mnogu,a? :)

offtopic: sigurna si? :D

on: 98,6% znam :)))))) Site si imame tajni,neli? :) Ne mozam da znam 100% se :)

Па знам дека е женско се фура на Германија има ник со умлаут sd има 22 години,многу го сака Тоше,како мала играла ластик се мењала со ливчиња сега носи штикли танги,фустани,прслуци,повремено и улошки си носи,се шминка користи сенка и лак за нокти сака машки и сака да се мажи некој ден така да за неа багајги знам
ааа да и сестра и е Мачкатаsd

патриотиште тешко :) ( итар пејо фан) ја сака и мафијата моментално офлајн 19 години доста постови репутација на макс :) - се фура на Италија ...... ко од Охрид изгледа ќе е...

Apokalipto mi se gleda kako nekoj pomalku mracen covek sudejki po avatarot i nickot si ja saka makedonija i naviva za man utd

Pa za cnm znam samo deka ima 22 god, izgleda ja saka prirodata i e zaljuben:toe:

Женско, германоманка (од погоре :) ) сака природа го сака и Тоше 22 год врсници сме :) 570 мислења и то.....

Машко, македонец ја сака македонија врсници се со Тоше Проески има 633 мислења и така ....

Сака да го остават на мира,навива за милан...Нов член без репутација... и то :)

Go saka hip hop-ot,ima 14 godini,skejter e,zaljuben e i dosta vreme pominuva na forumot

Заљубена е(фала богу) го сака Тоше...Сестра е на мачката,не е многу активна-одамна е зачленета...ИИиииии да нешо има со Германски јазик знам нешо имаше потпис или нешо значи знае Германскииииииии:)

Има 14 години, многу сака да скејта, си има свој оригинален стил и има мн мислења на кајгана а и оддамна е зачленет.

16 god 499 постови :) не многу стар член :) Природна си е и полна репутација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom