Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Se vika MAkedonka, ili ne? =))

Ima 15 godini, idna doktorka, ili veterinarka ? haha

Ne znae nisto za mene? :)

Atraktivna e? Da :)

Ima atributi? Da :)

Posakuvana e ? Da :)

Ledena e? Ne =))

ne se vikaaaaaaaaaaaaam Makedonkaa...cisto Dona e:) ...inace potato ..regnat e u maj godinava , 3755 mislenja..i tooooooooooooooo

Дона од Тетово ... бест френдс форевр се со Скрим :):):) 15 год и на Медицинско средно е ... ама блиску ти е роденденот а ?

Дона од Тетово ... бест френдс форевр се со Скрим :):):) 15 год и на Медицинско средно е ... ама блиску ти е роденденот а ?

da da .blisku...:):)

inace Mak.Tigar .pa sum kazala sto znam..Daniel od Sk..naviva za ...hmm...Arsenal mislim:)..sea skoro mu beshe rodenden ..i tako too ..

ee sto da pisam! ke prepisam od momcite pogore znaci se vika Dona, 15 godini, zivee pred PC :) i uste malku ke ke si polni 16 i to!
aaaa i spored momcite ubava devojka bila :smir:

Денес прв пат и ја видов сликата(додуша незнам кога ја ставила).Ваљда се вика Кристина(?),една година е помала од мене,а изгледа Маца_Кака и е сестричка.Можеби го знае цел тим на Милан.
+никогаш нема да стане нероазурка:toe:

za tebe nisto ne znam osven deka imas 22 godini i deka navivas za mojot rival Inter:)
a by the way se pogodi za mene:) i go znam timot na milan no samo od sliki i TV steta ke bide nekogas i toa aj (osven so Simic se zapoznav) :smir:

Има 756 мислења...регистриран на форумот во август 2007
навивач на Милан, и омилен играч Кака...

Е па има малку поќе стаж на форумот :) израсна во играчница и во спорт по малку :) и то

Има 18 години,активен по играчница...сака фотоапарати...млад аматер е...сака да контрира на темата:до кога светот ќе биде само машки и сега за сега толку...:pipi:

Членот над мене го сака ова место :baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom