Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
знам дека ништо незнам :toe:

Миланез` е добар дечко, 17 изгледа год има :)
Од Тетово е, ги мрзи Интер, навива за Милан, вечер ќе навива за Јуве :)
Игра Менаџер и Фифа 08 и то е то

Red deviL има 13 год. навива за Манчестер, жали за Тоше.... сака фудбал, има 3,177 мислења...

Душица од Тетово..15 год. мислам беше.. интересна личност.. со кул аватар.. не дава мсн многу мнгоу.. треба да ја помолеш :smir: и ако се укаже шанса да се запознаеме .. ке напишам и нешто повеќе..т.е. кога ке дознаам неш повеќе

Ајверсон многу си го сака Ајверсон и НБА ако не се лажам и сака мн. да игра Кантер на КГН серверите...

Cesto go gledam vo igracnica, Igra fudbal, naviva za Milan, gi mrazi Inter :)

Ne znam tocno, valjda e devojka koja e sakana od site. Verojatno ima nekoi koi ja mrazat ( tie sto se zaljubeni vo nea, a taa ne gi saka ) i zatoa se napisala " bitch "... i to :)

екс дота плејер ... стварно може да те заебе.. значи комедија тип..има 16 год. и големо шмекерче ми стои.. и то.

има 16 год,од Струмица е,се вика столе мислам.многу ги сака ајверсон(според никот нели:)),ашер и незнам уште кои.обично става црно-бели аватари.има 1073 мислења,регистриран е во август оваа година.сака да искача и то

ima 17 godini saka da studira pravo i se okolu pravoto + ekonomija :) ja obozava modata, druzeljubiva....

има 14 години и е ДЕЛУМНО нов на форумов (како и јас) и претпоставувам дека се грижи за репутација

Регистриран е Јуни 2007,имат 555 мислења, јака репутација и то...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom