Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Ima pregolem potist. Buntoven karakter. Saka sekogas da bide vo centarot na vnimanieto, obozava onaka, sitni raspravii : )

Еднаш одамна ми вети дека на batlenet ќе ме направи модератор ама ништо од бизнисот :)

Одличен гејмер кој знае и убав совет да даде за некои проблеми :smir:

Еден од постарите членови и правилно е Геџо,а не Гего(ако добро ме служи меморијата).Од Охрид е и така прилично некако го немаше на форумот.И долго време му беше аватрот со овцата што скока.:)

Па лудо е заљубена тоа сигурно:pipi:
Многу фина девојка, студира на правен,плава е и имаме слични фризурчиња:vozbud:

Една од Точкестите - и должам анализа, сака да се лути и да организира журки по дома кои го нервираат брат и :vozbud:

Сwaтка е. За кинки - незнам :pos:

Obozava skara i pivo. Ne go biduva mnogu za mal fudbal, no uci. Administrator e od pred nekoe vreme na forumov, se na se.. dobar covek :)

Не знае да процени талент за мал фудбал :pos:
Али знае да процени човечност :)

Se pravi deka znae da igra mal fudbal, a i samiot znae deka ako acid ne e od nivniot tim, nema da postignat gol =))

Ima smisla za humor, mozebi ponekogas preteruva so sarkazmot i ironijata, no ako go zanemarime toa... site go sakaat :pet:

Секогаш става интересни аватари. Фино чоече. Леле, јас во играчница:nesvest:.

Еве видете...и се срушила суетата со тоа шо дојде во играчница,абе да ти пукни душата:)
Знам дека нјзин идол е Ввикторија Бекам и залјубена е во Бред Пит

Znam deka saka da bide glaven dudlac na forumov, ama ne mu uspeva oti ima drugi podobri od nego =))

Poradi toa pishuva vo igracnica posle sekoja ubava devojka i nastojuva da i dava komplimenti :pet:

:)

За Потато :)
Па он е доста интелегентен, тоа увидов :)
Има карактеристични аватари, интересни
Има 16 години и то е то!

Знам дека е бот. =))

Знам дека навива за Барса, го обожава Меси изгледа..
Има 2,087 заљубен е у Мозила :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom