Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Знаете, малку е глупо кога ве читам едни та исти на вакви теми...Оставете и другите да се доискажат, поинтересно да биде...

Ubava, saka cokoladca, si go saka sakaniot ni admin, gi pocituva mislenjata na drugite, kako sto gledate - supermoderatorka, gi mrazi onie kako mene sto i davaat komplimenti samo poradi toa sto ima nekakva mok ovde i poradi nejzinata ubavina... Bljak, samo sto stanuvam od son : )

Ko so gleav na slikite mn menja boja na kosa :D Super moderatorka.. In love with Acid.. 18 godini, 4513 mislenja i ke mi akne ban na temava radi postov :->

Girl слатка девојка вкрај откачена, многу си го сака дечкото, e gusta mrihuana e gusta e :) сака да прави откачени работи и да запознава многу нови личности , и да оди на кул журки.

И овој е полнолетен Битолчанец иде на факултете во Бугарија се бави со фотошоп и носи капчиња и тоа

па итар пејо има 19 години, од каде е незнам...по неговиот аватар,веројатно сака да гледа Сопранови

Relativno nova clenka. Go saka rokot, saka da se zabavuva. Verna e vo ljubovta i ako si so nea nema potreba da se sekiras dali te izneveruva ili ne : )

Potato има 16 години, доаѓа од струмица, праќа по 20,77 одговори на ден :) ,и сака да игра Dota

Rokerka.. 285 mislenja. Dobar avatar.. Nova clenka e pa neznam neso pojse da kazam.

дува трева, заљубена до уши, не дава на дечко и да иде да апне нешо, одма крека по него, бељаџика се кажува
упс тоа беше за грл
делукс се кажува антипатичен(може е, не знам) кажува се дека packin` heat (може и тоа, па не знам) и стое ми као хипи ради потписо

Ima pregolem potpis, se gleda deka gi saka ManOWar : )

Deluva onaka smekersi, eden od onie koj e son na site devojki. Na forumi se obiduva da se pravi cvrsto momce, no znae deka dlaboko vo sebe e dobra licnost koja gi pocituva i ceni drugite.

3451 post, 16 godini, otkacen so sekad od bog znae kade tresnati mislenja :pos2: ama bitno go smeni avatarot so bebeto na solja :pos2:
:back:

нова на форумов со 101 пост нема дополнителни информации за членот.. кул аватар ...и треба репутација ,па навалете... и то. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom