Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
има 17 / 18 години...се вика даниела и мснто и е...препостаувам..неш со даниела_17 хотмаил...така нешто..и држи тајна врска во јавност

Битола 3 година, ретко е на мсн.Само е во играчница.Заљубена е и е романтична.:smir:За даниела!А за мики да кажам дека сака да си го ризикува животот...

Ааааааа за љубовта моја. Па се вика Даниела, има 18 години. Многу искусен форумџија. Доаѓа од Битола и моентално ќе испаѓа да шета:baeh:
А за Бобан најактивен у играчница и навива за Баерн

Се вика Борче,навива за Барселона обожава Барселона да победуват во последните минути и да дават голови,слуша музика,има 16 години,регистриран во Октомври,роден во Велес:toe:....:smir:

Знам дека е машко.Се вика Димитар.Прекари:дими,диме(сигурно едно е).Дека се регистрирал Nov 2008.Дека испратил 1,191 мислења.Дека ја исклучил репутацијата.Дека има мсн и скајп.Дека моментално е уклучен.Дека е голем фан на Милан.Дека го обожава Кака.Дека сака фудбал,кошарка,ракомет,одбојка и др спортови.:helou:

Еве.Да Додадам дека често уплаќа и имаат страна за типување со Столе:) И дефинитивно гоолем фан на Милан:)Супер човек.

Паметно девојче,го сака рапот(читај Еминем),исто така го обожава Манчестер Јунајтед..

Хммм...машко е, од струмица, го обожава еминем, регистриран е во јануари 2009, моментално е онлајн, има 1773 мислења и а1теам му е другарче :pipi:

(ако кикцнав нешто не сум крива :pipi:)

Женско мислам......125 мислења,Феб 2009 регистрирана......и така:toe:

Од населба е...И сака да пие пиво

^не го сакам ја пивото бе...пивото ме сака мене:vozbud:

иначе овој над мене се вика бор4е....хх,боро од валандово,навива за манчестер,14 год има,и така
аа да,и знам дека ќе плаче коа ќе изгубат у финале ЛШ:pos2:

Манчестер јунајтед фан кој на 27ми ќе плаче, само тоа знам

Манчестер јунајтед фан кој на 27ми ќе плаче, само тоа знам
ооова за мене ако било деебело си се заебал брате.....за барса су иначе:nenene:

иначе знам за тебе дека си барса фан,ииии 16 год имаш мислам:toe:

За Драчево знам дека се вика Николче и дека има 16 години и дека е поп..

А за тоа дали ќе плачам на 27-ми ќе видиме

Борче од Валандово 14 години фан на Манчестер.

кумановец, средношколец , голем фан на Барса :vozbud: и Селтикс, гитарист во пензија :pos2: итн итн :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom