Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ме изнасмеа сега....он несопирлив тогаш Чак Норис шо е????
Инаку продолжение на тоа шо го казав за Д_17, днееска е многу активна у играчница и фул нејм и е Даниела:vozbud:Звер сум станал бе:zver:

е па тајтлот му е несопирлив

Ледени :zver: :wink:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ме изнасмеа сега....он несопирлив тогаш Чак Норис шо е????
Инаку продолжение на тоа шо го казав за Д_17, днееска е многу активна у играчница и фул нејм и е Даниела:vozbud:Звер сум станал бе:zver:
аааа така а..... е ке доеш ти летоска у ДРАЧЕВО,ќе сакаш некоја драчевска цура,на шо ќе ти местам.....и таа другарка ти шо ти е нема да дое...ќе вииш ти:pos2::pos2:али бизнисот не пропаѓа да знаеш.....од това нема бегање:vozbud::vozbud:

иначе за ледениов се сум кажал мислам и претходно нема потреба дасе пофторувам:helou:

аааа така а..... е ке доеш ти летоска у ДРАЧЕВО,ќе сакаш некоја драчевска цура,на шо ќе ти местам.....и таа другарка ти шо ти е нема да дое...ќе вииш ти:pos2::pos2:али бизнисот не пропаѓа да знаеш.....од това нема бегање:vozbud::vozbud:

иначе за ледениов се сум кажал мислам и претходно нема потреба дасе пофторувам:helou:

Не се секирај има кој да ми мести у Драчево. Туку повтори се уште еднаш де помачи се за мене малку

хахаа,човеков ме смее редовно:):)супер е,а и има дообра смисла за хумор.
е ова беше за никола..

за ледени..знам дека е доста популарен во своето друштво..денес беа на викендичка?или не?:):)

Не се секирај има кој да ми мести у Драчево. Туку повтори се уште еднаш де помачи се за мене малку
еее,сеа...енциклопедија ќе треба да пишуем за тебе......ме мрзеее:helou:

еее,сеа...енциклопедија ќе треба да пишуем за тебе......ме мрзеее:helou:

Мрзетино ма светска никој не те рецка.....леле песнава кога ја слушав едно време

Знам дека се вика Борче,го викаат Боро.Сигурно ја слушнал ice ice baby..има 16 год но изгледа повозрасно.Навива за Барса и очекува и се надева на победа во лш(за во премиера девисион да не пишувам,таа веќе ја прославува).Хахаа,за Миленко вели дека е ѕвер,се сложувам,поинтересни ги прави формула трките:)Ги одбегнува самобендисаните луѓе,не му се допаѓаат.Кога му е досадно пушта глаасна музика или гледа некој интересен филм.Сака да излегува,да се забавува,а и често го собира друштвото кај него.Кога гледа вести,тоа е на нова,за се останато на тв тука е А1.Сака ќебапи:pos2:Скоро секојавечер легнува после 12 часот.Мислам дека во кошарка е за Лс Анџелес Лејкерс..пресреќен е кога ги гледа дресовите од Ривало и Ето.Во животот најмногу ги цени здравјето,пријателите и сите они што го ценат него.Доволно е..
:helou:​

ами...знам дека се вика Анита...попрај ме ако грешам...го сака Еминем најмногуу...дури го турила на аватар..сака хип хоп...и е одручек на школо т.е во аушвиц...:vozbud::vozbud:и сеа моментално е онлајн и има 563 мислења и е регистрирана во март...толку знам

ами...знам дека се вика Анита...попрај ме ако грешам...го сака Еминем најмногуу...дури го турила на аватар..сака хип хоп...и е одручек на школо т.е во аушвиц...:vozbud::vozbud:и сеа моментално е онлајн и има 563 мислења и е регистрирана во март...толку знам

Се е точно:)Мики..го слуша Еминем?!?Бравоо!:)Знам дека има 13 год. добро дете,добра душа има.Сака да се зафркава.Навива за Милан.Мноогу саа да игра в или п:)

Знам дека е женско и дека сака рап, е ептен дружељубива и фино девојче...:smir:

Бобан будала еден..не те познав..со то аватаро...туку ај шо знам за тебе...
Има 17 години се вика Бобан:helou:и е затрескан до уши..

Мики не е будала тука сака со аватарот да ја фати Мрак, ама нема :je:

Абе ај тргниго тој грдио...поарно ти беше каменко да си стој...а за мрак то е друга приказна..кај ке ја фатам бе улаф..и да сакам неможам..ц ц ц види она од кај е ја од кај сум..не сум ја..да фајчам женски преку мсн..ко тебе:pos2::pos2:....кажав шо знам да тебе
П.С на то кажаното за бобан од мене....брка женски преку мсн:vozbud::vozbud::vozbud:

Има 13 години и изгледа се вика Мики :raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom