Се плашите ли од темнината? Зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата ogi_bt
  • Време на започнување Време на започнување
Можи не ми е толку страв колку шо чуствувам омраза кон темнината најмногу од практични причини. Нишо не можам да видам ..често пати се случило да паднам да се испревртам .. не можам да читам ... и ред други работи .

А мразам и темнина зошто ме потсетува на некој хорор сцени глупави шо не знам зошто воопшто сум ги гледала.:tapp:

Да страф ми е, поготово кога ќе се сетам на некој хорор филм .. :nesvest: :nesvest:

зашо да ми е страв??? темно било еееееееее голема работа.. сеа ке искочи некој или нешо од страна и ке ме акне од земја ке ме изеде незнам ке ме убие.. ајде бе глупости
једино заебано е темница да е а да си на ептен морничаво место.. е тоа некако .. не дека е страшно ама грдо е и стварно морничаво...

На темницата гледај како на отсуство на светлината, а кога е темно и никој не те гледа можеш да правиш многу работи....

Tocno taka ama obicno pravime raboti sto ne ni se po volja (zamisluvame grozotii) i se smrznuvame od strav
:kesa:

ee mene bas mi e super na vecer jas neznam kako mozi da vi e strav

ми ја погодивте темава! Незнам зошто, ама единствена фобија ми е ова:toe:

ne se plasam od temninata, temninata se plasi od mene :D

еден ден ке има дух у темницата and you all fools gonna miss it!...ја ќе продужам да посматрам..w8ing...

Уживам во темнината таа е дел од мене, нема ништо посмирувачки од темна темнина и тешка тишина.

нее воопшто. Усте и како мала сум сакала да спијам со изгаснато светло:) Некогаш баш ме инспирира темнината..незнеам има нешто пријатно и во неа..за мене:)

зависи... ноќеска додека спијам нормално не ми е страв, или коа глеам телевизија... ама на пример ако сум ноќе сам на улица ќе ме фати и тоа каков стравв....

Се плашам понекогаш, се плашам да не се ударам во свежо поставени црепови со цвеќиња низ ходникот од страна на мајка ми без мое знаење. Еднаш во темница ударање тоа црепот парчиња на земја, душа ми излезе.:nesum:

Во темница си, страв ти е, палиш сијалица и ја „победуваш“ темницата. Шо е поентата? Во исти момент палиш, значи тоа што е во темното, е и во видело, оти нема шанси да избега за толку кратко време ... или има, оти тоа е само твојот страв. Закључок: нема ништо во темното, само нашиот страв. Затоа и не се плашам од темнина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom