Се плашите ли од темнината? Зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата ogi_bt
  • Време на започнување Време на започнување
но веј ,со има да се плашам ИЗр0д сум или шо сум :pos2:

Имав страв од темнина, ама од потполна темнина да не можиш прст да видиш пред око. А ако светеше неш немав гајле.
Веќе не се плашам од нииикаква темнина... Едначка коо се бањав снема струја и така ми помина стравот од темнина. :pos2::vozbud::pos2:

..имам..мн страв од темнина...едноставно кога се наоѓам во темнина( во потполна темнина..каде ништо не се гледа) не можам да издржам..паника ме фаќа..зашто?? неам појма...умирам у тој момент:kesa:...ама во темнина од каде барем малце се гледа светлина..можам :pipi:

до пред некое време ептен ми бесе страв особено дома сама кога сум се вртев околу мене по 100 пати и палев светло у секоја мозна просторија сега не се прашам до толку ама пак по некад си проверувам за секој слуцај да не има некој позади мене:D

Да,посебно кога сум во вц-то и треба да се вратам назад-некој потсвесен страв од детството.

abe ja poveke se plasam od svetlina nego od temnina:pos2: ...nemam poima zasto:toe:
:D

0д темнината се плашев кога имав 8години, и цела се тресев кога беше темно, а особено кога бев сама. Сега пак тој страв го снема, и мислам дека светлината е пострашна од темнината.
Шетав еднаш сама на полноќ, а месечината беше темна. Кога ја погледнав нешто ме тераше да го тргнам погледот и се до дома неможев да гледам во неа, а таа беше полна и жареше.....не знам...само знам дека не се плашам од темнината:pipi:

Кога бев 10 години ми беше многу страв. По скалите ми беше страв да се качам.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom