Се обидела да го заколе...

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
.........затоа што иако муслиман, ја терал да јаде свињско и да пие алкохол.

Thumb up or down?

Имајте предвид, сепак ја излажал дека е правоверен.

10-29-rabia-sarwarjpg-55c36fe05671bf34_large.jpg

http://www.silive.com/northshore/index.ssf/2009/10/new_brighton_wife_tried_to_kil.html

Аман бе РЕлигиозниве го допираат дното во некој случаи_ептен убаво ги ваќа прашокот

(Y)

You don't mess with religion. Те убива од принцип. Или бар пробува. Thumbs up.
Attagirl!

Имаме нов верник на форумов....

thumps up!

Убаво и направил - треба да се видат вистинските благотети во животот а не да се живее во мрачното доба.

Додека не пробам лав, свињата и за мене останува крал на животните !

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
па ништо чудно......1000 пати сум рекол и еве сега по 1001 пат ,, што нема по веков,,

"She was trying to live the way I live, but on the same token, she tells her parents: 'I went out drinking with him,' and her mother started making derogatory statements about me, " he told the paper. "There was no gun pointed to her head to do these things."
Thumb down-kill that crazy bitch!:violent1:

Некои викаат дека била згодна ... ама кој “убиствен’’ поглед го има под тоа фереџето... :wink:

Еден интересен коментар:
What is insane is that

in islam it is wrong - HARAM - to eat pork and drink alcohol

but it is good - HALAL - to behead your husband if he proposes to you to eat pork and drink alcohol.

Јас пак не гледам така на работава ...
И мене некој да ме тера да правам нешто против моја воља (независно од тоа дали се во прашање религиозни убедувања или не ) од почеток ке одбивам па ако продолжи да го прави ке барам чаре како по физички да му објаснам дека треба да престани ...

Е сега девојкава малце претерала ... Јас колку што знам во исламот разводот е дозволен под одредени услови ... Просто требало да појди кај Оџата да му кажи и тој ке ја разведел ... ПОслето слободно пичи типкава на тенерифе и се сонча облечена . :pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom