Се ќе беше поинаку, ако...

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Веб-сајт
www.demirhisar.gov.mk
За кој момент во вашиот живот жалите што не испаднало така како што сте планирале?
Запишување на некои студии, преселба во некој град, прекин на некоја врска, шанса која сте ја испуштиле, возот кој ви заминал....

Темава не е да се оди на сеир. Значи муабети во стил: Ако бабами беше машко... не се за на оваа тема

EH, da e edno da se pamti, eve primer da ne beshe inspektorkata na seminar, sega nemashe cela nedela da dremam i da ja chekam da se vrati, se izbudaliv od 'domasedenje'. I u kurac gospogata ke si dojdela duri utre pa jas od chetvrtok da ja pobaram .... e da .... i da imav pasosh do sega koj znaj na koj kraj od svetot ke bev!

da ne bese ministeron glup so zabrani makedonci vo polska na studii sea ke si ja znaev idninata,nemase da se tupam so da pravam so zivotov...

Ех...има поќе работи.
Да добиев виза,сега ќе си студирав Германија а не овде.И ќе си студирав на факултетот што го сакам а не на овај(и овај ми лежи ај да не се жалам многу,ама то другото поќе ми лежеше).
И можеби се ќе беше поинаку да си останев надвор од државата наместо да се враќам тука.
....

...ако не бев со Него.
ако бев машко.

Се ќе беше поинаку, ако не бев толку наивна.
Се ќе беше поинаку да се запишев во Орце, а не во ЈБТ.
Се ќе беше поинаку да живеев во друго време.
Се ќе беше поинаку да имав повеќе самодоверба и да се ценам повеќе и себе си.

се ќе беше поинаку ако не отидев во странство на 12 години.
се ќе беше поинаку ако не се запишев у тоа шугаво средно..ЈБТ хајскул!!!! (Маце беше животна грешка а?! хахахаа)
се ќе беше поинаку ако не го мразев тоа школо толку многу па може и немаше да бегам од часови толку многу
се ќе беше поинаку ако ја слушав мама..:pos::pos::pos:
се ќе беше поинаку ако немав толку заебан пубертет и ми доеше паметот порано...
се ќе беше поинаку ако не ја фатев кривината во последен момент, и го заебев факсот..
на страна се ова..се ќе беше поинаку ако не се родев!!хаха

Ќе беше поинаку ако се запишев гимназија и од трета година си се определев на јазично подрачје, немаше сега да си ја тупам главата со секакви хемии, технологии, пијалоци и што не. Немаше да полагам државна матура во која влегуваат предмети кои ни малку не ме интересираат.

Ќе беше поинаку ако некои личности не ја изневереа мојата доверба, ќе можев да се потпрам на нив во секој момент. А вака ми остана само да влечам поуки.

Ќе беше поинаку и ако... ќе го оставам овој дел за себе. :(

НЕ сакам ништо да е поинаку освен да беше татко ми до нас:icon_frow

Се ќе беше поинаку, ако една недела пред да се запишам на Економски факултет, не заминав на Технички во Битола, и сфатив дека најдобар избор ми е Информатика.

Сега сфаќам дека тоа ми е најпаметниот потег што можев да го направам. Ако заминев на Економски, ќе бев на факултет кој многу мнгоу не ми лежи, а ова што го сакам, и работам, ако беше, ќе беше во втор план...

Сепак, среќен сум што тој ден се најдов во Битола

~Се ќе беше поинаку ако мајка ми ме пратела во прво одделение на седум и пол години (тоа и било во преден план), немаше да се дружам со овие мили личности кои се сега покрај мене.:happy:

~Се ќе беше поинаку ако не бев толку тврдоглава, мнооогу работи немаше да бидат такви какви што јас си ги направив :crying:

Се ќе беше поинаку ако не се вљубев во смотан човек..

Се ќе беше убаво да немаше: турбофолк, соседи, и курви со морална совесност.

Се ќе беше поинаку ако се запишав во средно музичко, а не во гимназија...работите ќе беа и полесни и поубави за мене...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom