Се каете ли за нешто/некого?

THERE THE RAINSTORM CAME OVER ME AND I FELT MY SPIRIT -BREAK I AHD LOST ALL OF MY BELIF YOU SEE AND REALIZED MY MISTAKE BUT TIME THREW A PRAYER TO ME AND ALL AROUND ME BECAME STILL

I NEED LOVE LOVES DIVINE PLEASE FORGIVE ME NOW I SEE THAT I VE BEEN BLIND GIVE ME LOVE LOVE IS WHAT I NEED TO HELP ME KNOW MY NAME

THROUGH THE RAINSTORM CAME SANCTUARY AND I FELT MY SPIRIT FLY A HAD FOUND ALL MY REALITY I REALIZE WHAT I TAKES

CAUSE I NEED LOVE LOVES DIVINE PLEASE FORGIVE ME NOW I SEE THAT I VE BEEN BLIND GIVE ME LOVE LOVE IS WHAT NEED TO HELP ME KNOW MY NAME

Простено нека вие на сите што се каете 8) .

Тоа што било еднаш, никогаш нема да биде двапати.
Тоа што било двапати, ќе биде и третпат.

Како и сите така и јас сум грешела и ке грешам и натака во животот нормално. За некои работи сум се покајала што сум ги направила, но тоа е тоа враќање назад нема нели? Ум за друг пат, па нели човек на грешки се учи, и со надеж дека истата грешка нема да се повтори во иднина.
А нема нешто посебно за што се каам :)

пред 2 дена направив животна грешка...ама да се каам??? зошто - само ќе се оптоварувам со нешто што и онака отишло по ѓаволите!!!!!!!

Сум грешел многу пати во животот ама воопшто не се каам за тоа.Ако не грешам нема да научам.А да се каам за некоја личност:НИКОГАШ!!!Иако сум имал погрешни врски и слично ама сепак сеа барем знам дека постојат толку подли суштества.Мада никогаш не се ни случило поради мене врската да заврши.Затоа-нема потреба да се каам за некого.

Не се каам за ништо. Нема нешто фатално што сум направил или пропуштил да направам.

u princip netreba da se kaesh za nishto ama jas naiskrajno se kaam za edna lichnost shto tolku dugachko vreme probuvav da bidam so nea (3 meseci lol :D) i devojkata izleze so mene za 2 meseci se zaljubi u mene ja onaka pochnav da se zaljubuam i se smuvav so nejzinata najdobra drugarka :( :( mnogu mi e krivo za nea shto mnogu mi znachese a za devojkata so koj imav nadugachka vrska 2 godini bev mnogu zaljuben i devojkata me izvara i ne mi priznavashe jas u princip nesakam kukavici i taka da bev mnogu povreden ama za nea ne mi beshe tolku mnogu krivo

dajdo напиша:
u princip netreba da se kaesh za nishto ama jas naiskrajno se kaam za edna lichnost shto tolku dugachko vreme probuvav da bidam so nea (3 meseci lol :D) i devojkata izleze so mene za 2 meseci se zaljubi u mene ja onaka pochnav da se zaljubuam i se smuvav so nejzinata najdobra drugarka :( :( mnogu mi e krivo za nea shto mnogu mi znachese a za devojkata so koj imav nadugachka vrska 2 godini bev mnogu zaljuben i devojkata me izvara i ne mi priznavashe jas u princip nesakam kukavici i taka da bev mnogu povreden ama za nea ne mi beshe tolku mnogu krivo

dajdo напиша:
i devojkata izleze so mene za 2 meseci se zaljubi u mene ja onaka pochnav da se zaljubuam i se smuvav so nejzinata najdobra drugarka

dajdo напиша:
mnogu mi e krivo za nea shto mnogu mi znachese a za devojkata so koj imav nadugachka vrska 2 godini bev mnogu zaljuben i devojkata me izvara

Epa sega...se se vraka da znaes.Eve cist primer za toa.I ako si imal ubava vrska a si ja unistil-treba da se kaes,poso sam si kriv

TRKALOTO SE VRTI A MENE TAKA LOSHO MI SE SVRTE shto ednostavno bev skrshen definitivno si u pravo Tha_Bitch i da ponekad duri se sekavam na nea ushe mi e mila

ThA-BiTcH напиша:
Epa sega...se se vraka da znaes.Eve cist primer za toa.I ako si imal ubava vrska a si ja unistil-treba da se kaes,poso sam si kriv
ti ne se kaesh za nikogo ili :raz: :raz:

Se kaam za nekoi raboti.
Ali koga veke pominalo i nema nazad, probuvam da ne mislam na toa poso ne mi vredi veke koa go neam neli ?!

кое тркало бе.. бумеранг се вика тоа..

ја се каам исто за милион потези шо сум или не сум ги направил.. ама шо фајде сеа? подобро сконцентрирај се на иднина него да се гушиш сам себе..

ThA-BiTcH напиша:
Se kaam za nekoi raboti.
Ali koga veke pominalo i nema nazad, probuvam da ne mislam na toa poso ne mi vredi veke koa go neam neli ?!
do negde si u pravo ali neznam kolku dugachka vrska si imala ali jas posle mojata vrska bef skrshen neznaev sho da praam 2 godini i na kraj nekoj da te izdribla ako ne sfakash non stop mislev na nea neznaev sho da praam prvite 2 meseci ali posle toa pocnav pak da se vracham u normala i od togash rekov deka ke bidammm mnooooogu pretpazliv koa pak ke se zaljubam me sfakas

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom