Се каете ли за нешто/некого?

jas se kaam obicno ra rabotite koj gi sakam, dozvoluvam da gi izgubam. ili gi povreduvam:duel: terba sekogas da se boris za onoj sto go sakas vo momentot koga si so nego, a ne koga ke go izgubis:nesum:

Nikogas ne sum se kaela i nema da se kaam. Neznam spomnav porano deka ako pocneme sega da se kaeme site nie, prvo od edna rabota pa druga i se taka do +beskonecnost. Ke imame li vreme za ubavite raboti onie sitnite raboti koi nepravat da se cuvstvuvame ubavo? Zatoa sto i da si napravil, ne gubi vreme da se kaes, toa e samo izgubeno vreme.

Ја се каам прееска што не успеав уште еднаш да сторам тоа што сторив трипати синоќа. :raz:

Али ако : има дана за мегдана. :wink:

понекогаш се каам за некои реботи што не ги направив со една личност која ми беше многу драга, беше нон-стоп околу мене, а никогаш не успеав да и пријдам

Да.Се каам што пред 13 години му реков на еден дечко дека не сакам да го видам никогаш повеќе...онака,од каприц...а којзнае што можеше да испадне...

Ednas odamna nekoj mi rece: zivotot e tvoj.
I vcera mi go rekoa istoto.
Vsusnost kolku vreme ima za da go trosis na kaenje. Samo pravi go toa sto go custvuvas, od razmisluvanje sekogas propagam. Od custvata nikogas...

Dark Angel напиша:
Ednas odamna nekoj mi rece: zivotot e tvoj.
I vcera mi go rekoa istoto.
Vsusnost kolku vreme ima za da go trosis na kaenje. Samo pravi go toa sto go custvuvas, od razmisluvanje sekogas propagam. Od custvata nikogas...

Fala. Mi trebase nekoj da me potseti.

Се каам за сите работи што ги правам, незнам зашто ама неможам да се променам, едноставно таков сум ГЛУП па за секоја женска давам се', правам се' и на крајот добивам НИШТО. Ваљда сум бил и премногу искрен и премногу чесен, а тоа за жал не се ценело. Али ај се надевам на подобри денови

точкест напиша:
Се каам за сите работи што ги правам, незнам зашто ама неможам да се променам, едноставно таков сум ГЛУП па за секоја женска давам се', правам се' и на крајот добивам НИШТО. Ваљда сум бил и премногу искрен и премногу чесен, а тоа за жал не се ценело. Али ај се надевам на подобри денови

ми ту! и јас сум од истата сорта...:uvo:

еве моментално поминувам низ таков период каде што си ги барам грешките, но неможам никако да си ги најдам... Сфакам дека премногу сум бил добар - тоа може да е грешка???

Necrophilia напиша:
ми ту! и јас сум од истата сорта...:uvo:

еве моментално поминувам низ таков период каде што си ги барам грешките, но неможам никако да си ги најдам... Сфакам дека премногу сум бил добар - тоа може да е грешка???

Не е во ред да се каете за такви работи. Ваше е да сте добри колку можете и да ги сакате девојките со кои сте, а тие треба да се каат еден ден што ве изгубиле ... логиката е таа, нали.
Башка, за секое шише има капаче ... кад-тад, ќе ви се исплати тоа, секако ако не се смените поради загубите.
Се изнафилозофирав веќе ...:helou:

болно е тоа што ја искористуваат добрината или наивноста - како и да е се надевам дека ке останеме оптимисти.

Necrophilia напиша:
болно е тоа што ја искористуваат добрината или наивноста - како и да е се надевам дека ке останеме оптимисти.

Секогаш едниот е подобар од другиот, а јас кога би била таа во врската, би била дури и горда на тоа. Нема да имам грижа на совест дека сум била причина за било каква несакана ситуација ...
Гледајте ги работите од подобрата страна ...:smir:

Абе до негде држи вода ова на Дивајн Allways look on the bright sight of life ама........ уствари ај си знам ја уствари си имав една лекција:smir:-еве цветче за личноста која ми ја одржа лекцијата

Се каам за многу работи али што добивам ништо.:toe:..така да се трудам па погледнам во новиот ден и тоа што ме очекува во него да не го пропуштам...

Не е грешка ако си се фатил со некоја што ти раскинала после една недела, учиш од грешките

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom