Никој не освои милион.Најмногу до кај 300 и нешто земаа до 400
Па што рекламираа на Радио и ТВ дека некој освоил? И на нашиве сајтови имаше, или пак некој 500.000 земал...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никој не освои милион.Најмногу до кај 300 и нешто земаа до 400
Спрема рекламата што ја гледам,исти натпреварувачи....или сум грешка...

Не ви изгледа ова апла наместено? Некако нема смисла "шоуво".
Имам слушано дека сите натпреварувачи земаат иста сума на пари(а глупирањето пред камери е само фарса). Не знам, не сум имал некој близок таму, да каже како е.. све е намештаљка. Се гледа, дека е голема намештаљка. Од една епизода ако изгледаш.
Имам слушано дека сите натпреварувачи земаат иста сума на пари(а глупирањето пред камери е само фарса). Не знам, не сум имал некој близок таму, да каже како е.
Нема врска муабетов, кој колку ќе освои толку зима.[DOUBLEPOST=1393958423][/DOUBLEPOST]Имам слушано дека сите натпреварувачи земаат иста сума на пари(а глупирањето пред камери е само фарса). Не знам, не сум имал некој близок таму, да каже како е.
А кој период има учествувано ,во периодот кога А1 беше пред затварање?сум немал и јас, сите вакви квизови се наместени
Т.е. имав братучетка во Милионер со Трендо што беше, изигра требаше да земе околу 20 - 30 илјади (не ме фаќај за збор) ама не зеде ништо од тоа.
Исто е и ова.