Се' или нешто

Никој не освои милион.Најмногу до кај 300 и нешто земаа до 400

Па што рекламираа на Радио и ТВ дека некој освоил? И на нашиве сајтови имаше, или пак некој 500.000 земал...

Од понеделник започнува емитувањето и ќе се емитува секој ден :)

Спрема рекламата што ја гледам,исти натпреварувачи....или сум грешка...

Спрема рекламата што ја гледам,исти натпреварувачи....или сум грешка...

Нови натпреварувачи има. На утринската програма имаше интервју со дел од нив.
Но можеби повторно ќе се најде и некој од старите :)

Лила е една од водителките кои со години (децении) се на телевизија, а сеуште се мачат со речениците. Затоа никогаш не ја ни гледам.

Се пријавив за кастинг, и заборавив мејлот да го проверам :facepalm:
на 5-ти бил кастингот ја на 12-ти отворив имејл :pos:

е да бе банкарот дава високи суми откако ќе се откажат.

Прееска девојката што се натпреваруваше за малку ќе го земеше 1.000.000от...... во нејзината кутија беше :)

освен тие што има среќа(ретки се тие)..на другите банкарот им го сврте умот :)

• Ми се допаѓа
Reactions: AFI
. све е намештаљка. Се гледа, дека е голема намештаљка. Од една епизода ако изгледаш.
Имам слушано дека сите натпреварувачи земаат иста сума на пари(а глупирањето пред камери е само фарса). Не знам, не сум имал некој близок таму, да каже како е.

Имам слушано дека сите натпреварувачи земаат иста сума на пари(а глупирањето пред камери е само фарса). Не знам, не сум имал некој близок таму, да каже како е.

сум немал и јас, сите вакви квизови се наместени

Т.е. имав братучетка во Милионер со Трендо што беше, изигра требаше да земе околу 20 - 30 илјади (не ме фаќај за збор) ама не зеде ништо од тоа.

Исто е и ова.

Нема врска муабетов, кој колку ќе освои толку зима.[DOUBLEPOST=1393958423][/DOUBLEPOST]
сум немал и јас, сите вакви квизови се наместени

Т.е. имав братучетка во Милионер со Трендо што беше, изигра требаше да земе околу 20 - 30 илјади (не ме фаќај за збор) ама не зеде ништо од тоа.

Исто е и ова.
А кој период има учествувано ,во периодот кога А1 беше пред затварање?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom