Се гордеам...

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Се гордеам со тоа што сум постигнал во животот. (Не мислам само на материјалното). Не се експонирам туку така во мене си се гордеам, бидејќи имам пријатели, другари (вистински) па и повеќе од тоа. За да ги имаш овие работи треба да вредиш. Горд сум кога некој друг ќе ме пофали.

Ima mnogu raboti ama nekako mnogu ke bidi kako falenje a voopsto ne sakam da se falam ama edna rabota sakam da kazam deka sum gord na moite roditeli i NAJGORD na licnosta koja najmnogu ja sakam ednostavno e NEVEROJATNA (vo pozitivna smisla :D )

Во моментов се гордеам најмногу дека ги оставив цигарите :))

Засега се гордеам со тоа што сепак имам некоја среќна ѕвезда, па најчесто што и да сакам порано или покасно успевам да го средам или добијам. За други работи ... како што кажа Ејсид ... рано е да кажам ... за некои 15-20 години можеби:pehar:

Лажев, ама како можев да знам. За помалку од две години, постигнав мнооогу ... кога си го враќам филмот почесто, неможам да ги наместам коцките и да го распределам сето тоа што сум направила во овој краток период. Всушност, повеќе ми е мило отколку што сум горда на тоа дека сум успешна девојка, со многу можности да бидам уште поуспешна. Животов е прекрасен ако знаеш да го искористиш.

А да ... сега после толку време, кога и Кајгана континирано само напредува во квалитет и посетеност, можам без двоумење да кажам дека ми е мило и сум горда што сум нејзин администратор. Е неее!:pipi:

Gorda sum na se sto sum napravila duri i na najgolemite gluposti pos retko koj ima hrabrost da gi napravi...

I GORDA SUM STO VECERVA PEEV KARIOKE:pos2: :pos2:

se gordeam so samata sebe zasho sum si uspeshna i se gordeam so toa shto se oslobodiv od nekoi luge sho mi go unishtuvaa zivotot na sekoe pole.

Ќе бидам горда кога ќе излезам на патот кој ми е цел во животот.Кога континуирано ќе почнам да го живеам тој живот и кога истиот ќе ми стане навика:pipi:

Горда сум затоа што сум дел е една интересна животна приказна, создадена за мене, полна со мигови кои се посебни, полна со личности кои се неповторливи и едноствно оригинални.... ДА горда сум на она што го правам , бидејки вистински го сакам и ме исполнува.... горда сум на создавањето и подарувањето.... на чувството кое ме движи понатаму.

JAS se gordeam so Makedonskata istorija

се гордеам со самата себе затоа што успеав сама во животот да создадам дом,работа,пријателста кои траат....не сум злобна личност и правам добрини секогаш кога можам а за возврат не сакам ништо....горда сум затоа што успеав да ја одржам добрината и оптимизмот во ова лошо време

Горд сум што сум горд на мојата гордост

Се гордеам што имам брат...каков што имам:)

Јас не се гордеам , тоа само ме забавува во напредокот.

Се гордеам што сум МАКЕДОНКА:icon_bigg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom