Се гордеам...

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Се гордеам со себеси како личност и со се што сум постигнала досега.

Се гордеам што...живеам во центарот на Скопје, што не сум некојаси разгалена или дигната шмизла, што имам брат и сестра, што сум упорна и одлична на школо, што не оговарам , што не сум лицемерна, што сум природна и самоуверена...И ај доста е да не испадне дека се фалам:pipi:

se gordeam so tatko mi!nappravil mnogu za mene i sestra mi!I koga nemal i koga imal sekogas gledal da ne napravi srekni!!

Se gordeam samata na sebe,se gordeam na toa sto sum i na toa sto tie sto mi znacat me cenat kako licnost.
Se gordeam sto imam majka kakva sto nema na svetov,pretpela mnogu i uste trpi,brat kakov i da e moj si e,i tatko sto iako ne e so mene sekogas koga bil do mene mi posvetuval dovolno vnimanie i ljubov(zosto samo toa sum go barala).
Se gordeam so svojata izdrzlivost i istrajnost,i sto ponekogas progoltuvam mnogu raboti za koj ne vredi da se rasprava.
Se gordeam so toa sto iako rastam vo edna pomalku cudna zaednica stanuvam razumna licnost i gi sogleduvam rabotite na poseriozen nacin a uste sum mala za da go pravam toa.
I najmnogu se gordeam sto imam drugarki koi gi sakam,pocituvam i razbiram vo sekoj smisol i se do mene koga toa e potrebno...srekna sum sto gi imam!

Се гордеам со моето семејство,особено со мажот ми и ќерката!
Се гордеам со тоа што сум мајка,предадена на своето дете кое неизмерно се гордее со мене...

МАлите ситници не ме гордеат, туку самои ме задоволуваат, а тоа е сосема друго. Не сум се почуствувала којзнае колку горда на себе, има уште многу за тоа.

Најгорд сум поради то шо сам си отидов за Шведска, и горд сум во сета таја збрка шо ми се случи по патот некако преживеав :hehe:
имаше и испоуштање авиони, тепачки, 3 сати ме испрашвеа триста ми ти чуда бЉак! Е на то сум горд сега засега :)

:jaj::jaj::jaj::jaj::jaj:Горд сум што сум член на КАЈГАНА.:jaj::jaj::jaj::jaj::jaj:

Се гордеам затоа што и покрај сите падови и неуспеси успеав да останам присвесна, да размислувам бистро и да не ја разочарам мајка ми. Се гордеам со сите мои успеси и неуспеси, затоа што тие се плус искуство во животот.
И да, се гордеам со мојата мајка. Баш би сакала еден ден да ја имам нејзината храброст, издржливост и цврстина за да можам вистински да се гордеам со самата себеси.

Не се гордеам со ништо што сум направил,единствено се гордеам со големината на мојот пенисkrivadi

Se gordeam so sebe.. Sto najdov psihicki mir.. Ljubov i sreka vo zivotot..

Се гордеам со тоа , колку ми е забавен и интересен животов, многу пријатели пријателки ,другари/ки, дружење забави, се и сешто, сето тоа еден ден ке згасне :) не е битно како и кога, до тогаш уште мн. имам да дадам на овој свет :smir:

Се гордеам што сум подобар во Вининг 11 од Драги и од Цицка :pos2:Јес да они тоа никогаш нема да го признаат . . .

Се гордеам со тоа што не се плашам да сакам безрезервно.
Се гордеам со моето семејство.
Се гордеам што успевам да и помогнам на личноста која ми значи најмногу на свет.

се гордеам најпрво со себе и мојата чичност и мојот карактер
се гордеам со моите дома што незнам како сеуште не ме избркале по све што сум им направила
се гордеам со мај сис что се огледува на мене во однос на некои однесувања и се надевам дека така ке продолжи
се гордеам за почитта што ја имам од сите оние кои ме опкружуваат и што ми се блиски
се гордеам со моите другари и другарки што се секогаш тука,ги почитувам ги сакам затоа што се едни од најдобрите луге на светов!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom