Се гадите ли од орален секс?

• Креатор на темата Креатор на темата konzul-bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ми се свиѓа партнерот зашто би се гадела? Нормална ствар у една врска е.
А за голтање, не сум пробала некако ту мач ми е. :cautious:

Вегетаријанците конзумираат храна од животинско потекло, само што не јадат животни. Веганите се тие кои не внесуваат храна од животинско потекло.
А ти ако си веганка, немораш со животни, пробај со луѓе.

Само не знаем муабетов која допирна точка ви ја има со темава? :cautious:
Во секој случај, глупа ви е поентата.

Ако ми се свиѓа партнерот зашто би се гадела? Нормална ствар у една врска е.
А за голтање, не сум пробала некако ту мач ми е. :cautious:
Чудно како не си пробала. Кога ќе зашприца, сигурно дел од спермата ќе ти летне во грло, а тогаш и немаш опција да избереш да не голташ.

Што знам, за голтање некој треба да има доверба во партнерот. Ама онака, јака доверба.

Плус, орален, ако е се чисто и средено, зошто да е гадно? И онака за задоволство е.

Жените не знаат добро да пушат, оти немаат на себе. Само маж знае што друг маж сака. Преубаво е да се земе топол кур во уста и да се задоволува до екстаза. Спермата, посебно ако е зачинета, е вкусна и здрава.

Жените не знаат добро да пушат, оти немаат на себе. Само маж знае што друг маж сака. Преубаво е да се земе топол кур во уста и да се задоволува до екстаза. Спермата, посебно ако е зачинета, е вкусна и здрава.

Ќе да си бил со грешни жени :icon_lol:.
Practice makes perfect, без разлика на пол.

Ќе да си бил со грешни жени :icon_lol:.
Practice makes perfect, без разлика на пол.
Па не мислам така, оти и самите горе си признаваат дека нејќат да голтаат, дека им е тешко да го земат во уста, а чувството да имаш претврд кур што еруптира во тебе е едноставно прекрасно.

Дај разделете го подфорумов на хетеро и хомо
А зошто да го разделат? Прав маж знае да го лиже машки јазичето и да ја донесе жената до лудило. Клиторисот мора убаво да се трие исто како кур во уста.[DOUBLEPOST=1443640931][/DOUBLEPOST]Орален секс значи орален и нема тука тата мата, или орално знаеш да задоволиш, да го милуваш клиторисот или курот или не знаеш, дали си маж или жена е ирелевантно.

Јас дојдов до една дилема.
Како вегетеријанка, не смеам да консумирам ништо со животинско потекло...
Мислам дека ќе морам да се откажам од благодетите на чудесната напивка :)
Па немора да се откажуваш, ваљда постое некој вегетарјанец у околината или пошироко ;)

Па немора да се откажуваш, ваљда постое некој вегетарјанец у околината или пошироко ;)
Од таква посластица не би требала да се откажуваш. А ако е вегетаријанец, сигурно е подобро зачинета од таа обичната.

Жената треба да се излиже од глава до пети, ама да се задржеш на средината, така да не се гадам. :D

Tebe ti go ispushila nekat zhena ili praktikuvash samo mazhi?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom