СЕ ЕБЕВ! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Седам ја вака во лаб бр.6 на ПМФ во 15 ч 12мин и се клештам како убиен оцилата ми паднаа ке ги скршев. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ама ја и моите две раце па праивме тројка сношти и тоа 3 пати, малце една малце друга :twisted: :twisted: and it always feels great. :D :P

fun fact: Македонци се трети во светот по број на оргазми (!) па сиромашен народ со ѓе праиме :P

baby напиша:
Aaaa kaj tebe bilo long drive kaj mene kratki bevme so vreme pa ispadna ne zovu me brzi nego ime mi je Gonzales :lol:

Не е на одмет и така! :lol: :lol: :P :wink:

Arvandor напиша:
fun fact: Македонци се трети во светот по број на оргазми (!) па сиромашен народ со ѓе праиме :P
Ако ја ваделе статистиката од форумов, многу ме чуди како тоа да не сме први. Или Делфин ја појачува грчката листа преку лето? :D :D :D

последните два дена сум ебел ко луд се испразнив максимално а синоќа беше најдобрата вечер зачинета со еден блоуџаб

Anonymus1 напиша:
последните два дена сум ебел ко луд се испразнив максимално а синоќа беше најдобрата вечер зачинета со еден блоуџаб

Кој е среќникот??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

StenmarC напиша:
Anonymus1 напиша:

тоа се вика која е среќната не сум педер јас а ти ако си тоа е твој проблем нели? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Браво Анонимен, до кај нас се слушаше, ете да посведочам. Ја мислев дека улицата ја праат, колку се тресеа прозорите :D :D :D

Anonymus1 напиша:
StenmarC напиша:
Anonymus1 напиша:

тоа се вика која е среќната не сум педер јас а ти ако си тоа е твој проблем нели? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Не ... не сум педер. Само мислев дека ти си. Јебига... лоша проценка :P :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

добро е што си ја призна грешката признат грев е пола грев :)

Anonymus1 напиша:

Абе помислив така пошто темава е СЕ ЕБЕВ, па мислев дека е за женски повеќе. Мислам имаше тема ЕБЕВ, не знам што се деси со неа :? :? :?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

StenmarC напиша:
Anonymus1 напиша:

Абе помислив така пошто темава е СЕ ЕБЕВ, па мислев дека е за женски повеќе. Мислам имаше тема ЕБЕВ, не знам што се деси со неа :? :? :?

и јас не знам ама мислам дека ја преименуваа за да се помогне и на женскиот род да може да се искаже
:) :) :) :wink:

Anonymus1 напиша:
StenmarC напиша:
Anonymus1 напиша:

и јас не знам ама мислам дека ја преименуваа за да се помогне и на женскиот род да може да се искаже

Ко ти на пример :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

StenmarC напиша:
Anonymus1 напиша:
StenmarC напиша:
Anonymus1 напиша:

Ко ти на пример :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stenmark mislam deka ja pretera oladi malce man

Брееееее, се испоебаа луѓево со тастатура на брзина

Да не ги оставиш малку сами пуздер прават :D :D :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom