"Се чекаме на Рекорд па после идеме до кај Млечен па од таму до спроти Симпо"

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај Соборна...
Кај Прокредит банката што ја ограбија...:icon_lol:
Кај Апче...
Кај Фреш... колку и да смени имиња, се уште е кај Фреш.
Пред Јосип Броз Тито (гимназијата)

Тие ми текнаа први...

Кај гулабите или кај Левел(сегашно Хавана)
Кај Јоле
Прокредит
Кингбургер(иако го затворија:( )
Боними на Партизанска
Фреш
На рекорд кај бившо Германос
На Млечен
Кај стариот трговски во Капиштец
Дал Мет Фу

..има уште ама толку ми работи мозокот во 1 саат:icon_lol:

Ко за собиранкава... сите викаа спроти Мр. Џек е кафичот а тоа спроти секс шопот, али нема везе, да не испадне дека некој виси таму :D

Три има, таа што е со две ѕвезди оди до Сопиште :D

Он топик:
Кај фреш/стоилко, кај жабарот, плочник, на Љубов (во близина на седмица :D), паркче кај кулите (за кисела вода, иначе дојдоа две Прилепчанки со нас еднашка во паркчево и требаше да си одат накај Центар, и се јавува едната да викне такси, и нормално прашува каде се наоѓаме, и еден и вика кај општината, друг кај Спор Лајф, и типкава им вика кај ОПШТИНА СПОРТЛАЈФ :pos::pos::pos: ), паркче кај Круме, кај педер парк или кај подвожњакот (Црниче), рампа, у борис, Кузман горното, на фонтана (кај мене у маало :D) кај Жан Мари (кога идам накај Тафталиџе) итн...

Допуна за К. Вода: кај балонот, стар тинекс, нов тинекс, кули, трговски, вембли, шампионче, фарина, расадник, мечкаров и толку блокада. А да сакам да ги поздравам џандарите што дремат секој втор ден кај Чешма и тресат се што има под 30 години, mwa топ сте кис4е. :)

images
59798_1502299289750_1602262862_31240416_2638421_n.jpg
Со сликава ме врати 18 тина години назад да сибиш чоеко :) Првото запче ми падна дури јадев јаболко баш од тие расади ко имав 6-7 години :)

Ај да не бидам скрос оф топик. : Прилеп на 99% од младиве збирно место му е, „На Реклами“

Допуна за К. Вода: кај балонот, стар тинекс, нов тинекс, кули, трговски, вембли, шампионче, фарина, расадник, мечкаров и толку блокада. А да сакам да ги поздравам џандарите што дремат секој втор ден кај Чешма и тресат се што има под 30 години, mwa топ сте кис4е. :)
Како ја заборавив Фарина, па таму највеќе се чекаме у пм, а не сум ја напишал :pos:

Со разни луѓе на разни места за чекање.
Рецимо со едни - кај гулабите, кај тунелчето, кај Култура, кај Интимисимо.
Со други - кај кружниот, пред клупите кај сендвичарата, кај Апче
Со трети, кај коњите, пред бакалницата (тинекс).

За дирекции на таксист (пошо нели они све знаат): кај Зелено Пазарче/карши градска, до Француска резиденција на Водно, карши Алумина, кај Боеми позади универзална.... Тии му еам матер.

Што сакаше да каже писателот?
--- надополнето: 21 март 2012 во 19:11 ---

Демек таму излагаш или што е финтава, апче ок ама другово од гз го извади.

ne e od gz :) vrska neam kako se vikaat ulicite,retko koja.
Inace da,izlagam kaj raskrsnicata blizu kam market,pozadi narodna banka parkingot i ulicata ...i taka ;)

За Охрид
кај вебора (продавница шо веќе неколку години не постојт, ама таксистине си ја знает)
А за чекање, освен банкана, и кај Јувена имат доста :) или на плоштад
кај скаличкине :)

Добра, интересна тема, аут од сите останати :)
Инаку многу ги има такви места:
-Стоилко
-Југодрво
-Вили во Аеродром
-Чешма
-Стара Рампа
-Тутунски
-Аце на плоштад
-Симпо
-СП Планет
-Ленинова
-Железничка
-Рекорд
-Школка во парк
-Холидеј Ин

Овие ми паднаа први на памет :)

за жал 95 % од скопјаните ги затрупа земјотресот. сега ако твоите се од тие преостанати 5 % треба да побараш државата да те заштити како загрозен вид пред изумирање, а ако не си тогаш и ти спаѓаш во тие 95% таканаречени прави "Скопјани". и после чудисе оти селата се испразнија. па сите во скопје се преселија ете затоа.
п.с за темата конкретно
кај ке се чекаме?
кај краш или малце помодерно пред вип.
Јас сум од античките Скопјани :)
За чекање денес се се измени, порано беа и Градска, Стоилко, пред Фреш....
--- надополнето: 22 март 2012 во 17:29 ---
ne e od gz :) vrska neam kako se vikaat ulicite,retko koja.
Inace da,izlagam kaj raskrsnicata blizu kam market,pozadi narodna banka parkingot i ulicata ...i taka ;)
Епа може ќе се видиме таму :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom