Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за жал 95 % од скопјаните ги затрупа земјотресот. сега ако твоите се од тие преостанати 5 % треба да побараш државата да те заштити како загрозен вид пред изумирање, а ако не си тогаш и ти спаѓаш во тие 95% таканаречени прави "Скопјани". и после чудисе оти селата се испразнија. па сите во скопје се преселија ете затоа.Хахаха па тоа важи за 95% од денешниве "Скопјани" од Струмица, Берово, Кавадарци, .......па и Битола
.
Како Сок банки е позната, тоа со веро е од денешни времиња не се важи тоа.Кај веро автобуската (пред железничка), нели по банките ја викаа сеа ко шо слушам у последно време кај верото викаат
Сум јадел има најдобри јаболка таму, ги знам и Шкор маркетот(малата пошта) и Магнус(теренчето за фудбал и ракомет) и Џамијата (чешмичката)Си јадел јаболка во Градинар, ааа?
Исто Далјан - Маркет Шкор или Кај деветтокатницана, Магнус, Кај Џамијана итн
Не викате Куде кружан тек около бунарче? (ваљда погодив некој збор)Во Куманово сите се чекаме куде сат. Увек, ама увек има неколку души што стојат таму и чекаат некого.
А поблиска локација до мене каде што исто така се чекаме/викаме такси е куде бунарче.
![]()
Во Куманово сите се чекаме куде сат. Увек, ама увек има неколку души што стојат таму и чекаат некого.
А поблиска локација до мене каде што исто така се чекаме/викаме такси е куде бунарче.
![]()
Не викате Куде кружан тек около бунарче? (ваљда погодив некој збор)![]()
Куде тумбе т'ј с'с четири бандере што га имате , или на ѕ'дче и јас сам таму чекајаВо Куманово сите се чекаме куде сат. Увек, ама увек има неколку души што стојат таму и чекаат некого.
![]()
Ти Анчо многу побожен, само по цркви се состануваш- во Пајко мало,кај црквата
- во Влашко мало,кај црквата
- во Еврејско мало, кај црквата
---------------------------------------------------
ве чекам таму со “локум “
Скопје“62
дигни рака ако си на Камен Мост
ќе ве видам
Три има, таа што е со две ѕвезди оди до СопиштеИма две последни 24ки. Првата (онаа после Круме) навистина е во К.Вода. Следната е Припор....![]()
Од друга страна, знајш дека нешо ќе се дешават ако нарачаш такси за до кај Паднатине.
Или обратно:
- Едно такси ако можит кај Паднативе.
Охриѓани will get it.
Read it in CS 1.6 voice.Follow me.
Брат, ретко кој дошол на одмор Охрид и се запрашал дали таму се ојт за да дајш почит кон паднатитеДа бе, ние од другиве градови не онадиме ебате...![]()
![]()
![]()