...Се бара нов аватар-предлог за членовите тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...neshto mi dade inspiracija , vo vrska za temava na seir de , da bide jasno...povelete vashite predlozi za avatar za chlenovite na forumov , vo sluchaj ako se reshat da go smenat postoechkiot... :)))

...za Leandra...:tv:

тешко дека ќе успее. гугл олвеис в`ркс. + има тема со катаљарда аватари.
знаеш зашто нема? затоа што кога ќе сакаш да го смениш ти аватарот, ќе се пријавиш овде, така? и ќе побараш совети и сл. и ќе се најде некој "паметен" и ќе те навреди со аватарот што ќе го постави за тебе и тука ќе настане препуцавање. бар јас така ја гледам иднината на темава.
а и аватар не е којзнае колку битна работа за тумачење и одлука од комисија па мора просечна оценка од 10 форумџии да биде 8,5 и сл.

fantom_or.jpg

За Fantom_oh. Јако аватарче би му било ова. :) Само да измени таму кај шо пише Београд да пише Охрид. :pos:

vodkamixx напиша:
fantom_or.jpg

За Fantom_oh. Јако аватарче би му било ова. :) Само да измени таму кај шо пише Београд да пише Охрид. :pos:

Измени да пишит Охрид '07/'08, и ќе го турам ко аватар. :busav:

fantomorhb8.jpg

Фантом еве ти ново аватарче from me to you. :pos: Јес да тоа Oхрид 07/08 слабо се чита но добро е, мали се буквите. :pos:

Мене ми изгледа интересна темава, а и баш имам предлози, па затоа најдов и чаре како да ја одржиме.

1. Постови без предлог со аватар ќе бришам.
2. Навредливи постови и вулгарни слики ќе бришам.
3. Ма ќе бришам се` што не се бара на културен начин во воведот.

:vozbud:

Одам да најдам нешто, па се враќам ...

До 30ти јуни ќе фурам со овој аватар :boki13: Фала водка ;)

Ова го намалив и го пробав, се гледа:
erzen%20shkololli%20albanian%20flag%20on%20the%20moon.jpg

Доброволец да напрајт аватар за мене? :kesa:

gratis

аватар за некој од нашите ‘‘браќа‘‘ бугари (тата..)
asparuh_s.jpg

sky_dog<no1> напиша:
:zver:За мене еден аватар гратис? Частам пиво!:zver:

...eve ti brate sky dog-"sky wolf" da ni stanesh za brkanje curi,,,nazdravje- brichenje i kratko potstrizuvanje...:tv:

Еве од мене фри аватар хенд мејд се иначе и на кој му се свиѓа еве му. Мада мене најмногу ми одговара за ова клабериве такви се малце по ПСИхо
клик за големо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom