СДСМ - Политичка партија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓаат пратеничките листи со кои ќе настапува партијата на следниве избори?

• Да.

Гласови: 7 11,1%
  • Не.

Гласови: 42 66,7%
  • Можеле да стават и многу подобри кандидати.

Гласови: 14 22,2%

• Вкупно гласачи
    63
  • Гласањето е завршено на .
Проевропски вредности:

Е добро овие сдсм не се бореа да дојдат на власт за да ги оправат работите во државичето ни?

Ај Груевизмот беше диктатура, режим.... добро. ОВА шо ќе да е? Не знам шо име да му прикачиме...
Името се знае.
ХУНТА!

Проевропски вредности:

Иванна се вработила во пошти :icon_lol:

Кои кретени, мајко мила! Изгледа за советници имаат земено стручни лица со завршено забавиште! Ама што да се чудиш, кога ќе го слушнеш англискиот на нивниот воџа, се' треба да ти е јасно. Копита :sramezliv:

Колку неписмени мајко мила.

Искрено Грујо спрема овие е светец, т.е. овие го напраја во овие 4г., самие се посраја. Барем на Грујо му фајчаше акал глата, ако прајме споредба, тој дур беше, беше 100% пати поубо, овие сè по канализација турија. Еве можи да се види со „македонскио“ език шо се случува. Посебно нон-стоп провокациите од мајка Б'лгарија и БАН. Овие кај нас А не вела.
Eeeeeeeeeh sto ubavo ni beshe so Grujo na vremeto ama mu se nafrlija ovie kleti gadni komunjari ogin da gi izgori go namestija da odi za ungarija gospo da gi zeme i niv i direktorot na usaid soros
Ja prodadoja majka mila Makedonija

Проевропски вредности:

Mozi samo odnopaku e svrtena kartata i taka vi lici. Kako na vremeto so kartata na golema Albanija nekoj sto e nosese na maica. Odnopaku mu ja istampaja i odma uzbuni se krenaja :cautious:.

Проевропски вредности:

Нема шанси да е случајно, со оглед кој ја команда поштата, ова е некаква смислена усташко-балистичка комеморација.

Еве денес заевци си отвориле нивниот ресторант во Струмица, надвор ставиле маси, служеле кафе, мајки, деца, народ... ее убавини.
Им ебам тоа шлајмот мајчин.

Postenskava marka so golema Hrvatska e tolku debilna pa duri skandal pa uste Makedonsko zname stavile tuka. Ete Spanija neka stavi karta od golema Germanija ili Romanija od golema Albanija, mislam nema opravduvanje za ova. Blamaza.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk

Сдсс на владина седница одлучи: Летово нема бесплатни одмори за деца од социјално зaгpoзeни семејства,а има за виски и скапа храна!

Сдсс на владина седница одлучи: Летово нема бесплатни одмори за деца од социјално зaгpoзeни семејства,а има за виски и скапа храна!

#хибриден режим

МИТОВСКИ: Време е за вистината за Зоран Заев, следете Инфомакс

:icon_mrgr:

EXlXwmaXkAIOP-w.jpg

Патем овој е уредникот на инфомакс... да чуеме како Зоки им го става на Шарените :icon_lol:

pavle-1.jpg

Нема шанси да е случајно, со оглед кој ја команда поштата, ова е некаква смислена усташко-балистичка комеморација.
Мора да се одговори на провокациите од српските тајни служби :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom