Каде би го сместиле овој момак
Прегледај го приврзокот 256855
на овој координатен систем?
Прегледај го приврзокот 256856
У Идризово во ќелија со двајца цигани така понадарени шо би рекол Мијалков.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде би го сместиле овој момак
Прегледај го приврзокот 256855
на овој координатен систем?
Прегледај го приврзокот 256856
Ех види колку совршена комбинација. Имаш сфе! Како да не го сака човек?Каков лик, не може ни да се измисли ова, да не постоеше.
Каков лик, не може ни да се измисли ова, да не постоеше.
Iako e meme dolgo vreme, da sakase ne mozese da izleda poveke kako lik na Mile Panika.
Слушнавме преку викендот дека г-ѓа Сиљановска ќе барала да се поништи Преспанскиот договор. Договор што го поддржаа речиси 610.000 македонски граѓани кои гласаа "За" на референдумот, кој што за да биде успешен не ни фалеа повеќе гласови "За", туку ни фалеа гласови "Против", изјави носителот на листата на СДСМ во „единицата“.
Овој кога ќе го видам, цела недела пролив имам.Како им се измоча овој на сите сдс-овски ботови и политички неписмени гласачи кои се пењавеа (и уште се пењават) околу референдумот и гласањето Против, алал да му е.
Димитров призна дека референдумот за името беше неуспешен – им фалеле гласови против! (ВИДЕО)
Ти му љубомориш.Овој кога ќе го видам, цела недела пролив имам.
Со вакви ликови, као него, на такви функции, не е ни чудо шо кој ќе стаса ни се сере на глава.
Меѓународен сојуз е невладина организација, така да ирелевантно е кој е директор/претседател и нема што партија да „намести како директор“ во невладина организација.![]()
Боки 13 се обложи на Христијан Мицкоски - Либертас
Бојан Јовановски, алијас Боки 13, најпознатиот осуденик во земјава, прв ја отвори предизборната обложувалница. Своите девет години затвор ги стави како влог кладејќи се во изборна победа на шпицен кандидатот Христијан Мицкоски. Добро изигра хазардерот Боки. Откако падна пресудата рече: Парите...libertas.mk
Ako dojde VMRO na vlast Boki 13 ke bide nevinata zrtva vo ovaa kalakurnica, nisto cudno da go sednat pak kako direktor na megunaroden sojuz.
Epten se nemi vo kampanjata vo vrska so Boki.
Me interesira @Ryan Giggs sto ima da kaze za oblozuvanjeto na Boki za Mickoski.![]()
Боки 13 се обложи на Христијан Мицкоски - Либертас
Бојан Јовановски, алијас Боки 13, најпознатиот осуденик во земјава, прв ја отвори предизборната обложувалница. Своите девет години затвор ги стави како влог кладејќи се во изборна победа на шпицен кандидатот Христијан Мицкоски. Добро изигра хазардерот Боки. Откако падна пресудата рече: Парите...libertas.mk
Ako dojde VMRO na vlast Boki 13 ke bide nevinata zrtva vo ovaa kalakurnica, nisto cudno da go sednat pak kako direktor na megunaroden sojuz.
Epten se nemi vo kampanjata vo vrska so Boki.
Кое обложување, жити сѐ!? Ова е колумна од Ерол Ризаов, сдс-овски куропушач.Me interesira @Ryan Giggs sto ima da kaze za oblozuvanjeto na Boki za Mickoski.
Boki najmnogu go vregase clenstvoto na VMRO, nebanjati, smrdlivi, takvi onakvi a sega od zatvorot go pusi kaj niv.