не ме разбра,али нема везе.Реалност е шо да се прави!
Јас немам надеж дека ќе се врати,или барем обид да се врати официјалното име.
Политичарите си ќутат,ги боли кур!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не ме разбра,али нема везе.Реалност е шо да се прави!
Работата беше да се најде некој да стави потпис... и се најде. Сега назад, „да виду, да не верују“.не ме разбра,али нема везе.
даРаботата беше да се најде некој да стави потпис... и се најде. Сега назад, „да виду, да не верују“.
Зарем толку не разликуваат комунисти од комуњари?Џони не знам за кој комуњари зботуваш,за црвената олигархија шо ја упропасти Македонија на сите полиња?Ама најтрагично е шо дел од неписмениов народ уште мисли дека ако гласа за Сдсс гласа за комунисти!![]()
Ова е тоа што штапската проста маса треба барем да проба да го разбере. Ај во 2016 некако им помина таа пропаганда, ама веќе сме на средина на 2020 и излишно е да се објаснува колку им е провидна моменталната пропаганда, а воедно и најутепана и најпатетична во последниве 30 години.Многу е смешно и извонредно глупо сеуште некој сериозно да ги доживува бомбите. СДССМ во илјадници бомби што ги имаа имаат исход нула. (освен Миле, колатерална штета)
Никој не може да ме убеди дека СДССМ И ВМРО не се во задничка зделка и бомбите се користат за меѓусебно натегање и ситни уцени и меѓусебно рекетирање.
Ние од сето тоа никаков аир не видовме. Ниту Смилковско, ниту Мартин ниту било кој издржан судски спор. Што ни кажува тоа? Ние имаме само една голема интегрирана партија која се двои само кога треба функциите да се поделат.
зошто да не може назад? Ако е така, што не им кажаа на Турците да не ја буткаат Крушевската република... Пошто нели, нема назад...Работата беше да се најде некој да стави потпис... и се најде. Сега назад, „да виду, да не верују“.
Добро нека биде така, во последно време се помалку разбирам ама мора да се признае дека се трудам!не ме разбра,али нема везе.
Јас не реков дека „нема назад“ е закон. Мислев на искуството. Нема да се дозволи враќање назад. Законот за двојазичност ќе има назад? „Да виду, да не верују“. Работите беа проблем некој да ги стори, штом се најде будалетинката, сега „нема назад“. Има и мислења на Венецијанската Комисија. И? Заборавивме дека постои. Се корегираа забелешките? Аха... „мало сутра“, што би рекол еден наш „интелектуалец“.зошто да не може назад? Ако е така, што не им кажаа на Турците да не ја буткаат Крушевската република... Пошто нели, нема назад...
Има муслимани од неисламска вероисповед. хахаха"Граѓаните муслимани од исламска вероисповед..."
Цит: Зоран Заев
12.05.2020
![]()
Нема назад, дека системот и тие што „се борат“ против тоа се всушност тие што го канализираат незадоволството... Во систем во кој власт е сдсм-дпмне кои се всушност вазали и не работат ништо за Македонскиот национален интерес, нема назад...Јас не реков дека „нема назад“ е закон. Мислев на искуството. Нема да се дозволи враќање назад. Законот за двојазичност ќе има назад? „Да виду, да не верују“. Работите беа проблем некој да ги стори, штом се најде будалетинката, сега „нема назад“. Има и мислења на Венецијанската Комисија. И? Заборавивме дека постои. Се корегираа забелешките? Аха... „мало сутра“, што би рекол еден наш „интелектуалец“.
Јас не реков дека „нема назад“ е закон. Мислев на искуството. Нема да се дозволи враќање назад. Законот за двојазичност ќе има назад? „Да виду, да не верују“. Работите беа проблем некој да ги стори, штом се најде будалетинката, сега „нема назад“. Има и мислења на Венецијанската Комисија. И? Заборавивме дека постои. Се корегираа забелешките? Аха... „мало сутра“, што би рекол еден наш „интелектуалец“.
Автоматски споено мислење:
Има муслимани од неисламска вероисповед. хахаха