Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тие 865 ќе викаат, море си е море, коа ќе ги носат накај Голи ОтокНа денешните први внатрепартиски избори со 59.240 гласа „за“, 865 „против“ и 277 неважечки ливчиња, Зоран Заев е реизбран за претседател на СДСМ.
„На сите 237 избирачки мести во сите општини се спроведоа целосно безбедни избори со строго почитување на здравствените протоколи, со излезност од 90%“, информираше Викторија Мадиќ, член на партиската Централната Изборна Комисија. Само 98%![]()
Definitivno tezata "Branko e kriv" doaga do izraz.Сам за себе гласал.![]()
Од позиција на премиер и лидер на партија организира избори на кои тој е единствен кандидат, притоа се пуваат во јавност дека тоа било врв на демократија а гласачите немаат друг избор освен да гласаат за него. И, на крај, пред камери и фотоапарати се слика за во медиуми кај што гласа сам за себе, и тоа во државни простории и училишта излепени со негови плакати, киднапирани во служба на партијата за свои цели.
Која патологија, секта не им е рамна.
![]()
хипотетичка ситуација, што ако имало повеќе гласови ПРОТИВ него ЗА?
ќе прегласуваат ??![]()
Ти мислиш стварно имало некакво броење гласови? Мачкаат очи само. Ќе лупнат некоја рандом бројка, демек толку и толку гласале, и чао пријатно.хипотетичка ситуација, што ако имало повеќе гласови ПРОТИВ него ЗА?
ќе прегласуваат ??![]()
Од вакви ропаци "Јас не сум СДС" и потоа следи "но/ама" ојде у курац територијава . Ако некој политичар објави програма каде ваквите ќе бидат депортирани или уште подобро доживотна робија да кршат камења по Кратовско, копат канализација за Арачиново или да градат патишта низ напуштеното Мариово само со лопата ќе го гласам доживотно. Доколку дојде на власт и ја спроведе има да го истетовирам како што Бата Геле го истетовира Мијалков.Јас не сум член на СДСМ..
Какви се тие ПРОТИВ гласови, не кажаа дека имале референдум Црпко да биде доживотен лидер,На денешните први внатрепартиски избори со 59.240 гласа „за“, 865 „против“ и 277 неважечки ливчиња, Зоран Заев е реизбран за претседател на СДСМ.
„На сите 237 избирачки мести во сите општини се спроведоа целосно безбедни избори со строго почитување на здравствените протоколи, со излезност од 90%“, информираше Викторија Мадиќ, член на партиската Централната Изборна Комисија. Само 98%![]()