СДСМ-изборна програма

• Креатор на темата Креатор на темата kmitev
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ако си иако ги излажаа и апсолвентите по прв пат дека ќе можат да земат ваучери
бесплатен интернет во интернет кафе во студентски дом? кажи ми во кој студентски дом е тоа одма идам и земам соба. Ја 5 години живеев во студентски па никогаш немало бесплатен интернет и да и оваа година живеев во студентски.

Во погрешно време си живеел во студентски домови, каде најверојатно си немал ни соодветен кревет за спиење, а не интеренет...Па врати се во реалноста, денес реалноста е интернет во сите студентски домови...
Излези од твојата задлабочена минатост, избери подобра иднина...

Хммм.... Читаш, недочитуваш, таму убаво ти пишувам дека и оваа година живеев во студентски и знаеш што ми беше подобро од последниве 5 години? НИШТО... Зошто? Немаше квалитетна исхрана, никакви продукти во студентските продавници, за доделувањето на места ни муабет да не правиме, луѓе кои се со години по студентските домови, добија места, ќе се бореле против продавањето на места? Оваа година имаше најголем број на продадени места во студентските домови. Која црна реалност ми ја збориш? Ајде одговори ми на ова но ќе те замолам првин консултирај се со штабот што да одговориш или прелистај ја програмата сигурно истите нешта пак сте ги пишале.
Мразам кога некој ми соли памет за нешто што нема поима што е и како е туку чека само да му кажат што да напише.

Хммм.... Читаш, недочитуваш, таму убаво ти пишувам дека и оваа година живеев во студентски и знаеш што ми беше подобро од последниве 5 години? НИШТО... Зошто? Немаше квалитетна исхрана, никакви продукти во студентските продавници, за доделувањето на места ни муабет да не правиме, луѓе кои се со години по студентските домови, добија места, ќе се бореле против продавањето на места? Оваа година имаше најголем број на продадени места во студентските домови. Која црна реалност ми ја збориш? Ајде одговори ми на ова но ќе те замолам првин консултирај се со штабот што да одговориш или прелистај ја програмата сигурно истите нешта пак сте ги пишале.
Мразам кога некој ми соли памет за нешто што нема поима што е и како е туку чека само да му кажат што да напише.

Немам потреба да се консултирам, јас дипломирав и баш од дистанца ги гледам работите...
Сега имаш избор на факултети колку сакаш и не само тоа имаш избор и на интернати, студентски домови...
Значи објасни што ти смета кога имаш избор, кога во сите студентски домови има интернет итн...

Кога дипломираше? Епа баш оти од дистанца ги гледаш работите не ги догледуваш. Влези сега во студентски дом. Влези во менза. Кажи ми што ќе има за јадење и што ќе има за денот по тоа. Кој избор? Кога самите те ставаат во кој дом тие сакаат? Во Скопје има 6 студентски домови, во Штип 1, во Битола 1, во Прилеп 1. Каде е изборот за кој ми зборуваш? Сакам да студирам каде што ќе имам добар професор и кога ќе завршам ќе знам дека знам барем нешто. Во Штип сигурно нема да знам многу штом тазе дипломирани студенти се професори, без звање докотр на науки, без програми како што треба и барем минимални услови за студирање.

Кога дипломираше? Епа баш оти од дистанца ги гледаш работите не ги догледуваш. Влези сега во студентски дом. Влези во менза. Кажи ми што ќе има за јадење и што ќе има за денот по тоа. Кој избор? Кога самите те ставаат во кој дом тие сакаат? Во Скопје има 6 студентски домови, во Штип 1, во Битола 1, во Прилеп 1. Каде е изборот за кој ми зборуваш? Сакам да студирам каде што ќе имам добар професор и кога ќе завршам ќе знам дека знам барем нешто. Во Штип сигурно нема да знам многу штом тазе дипломирани студенти се професори, без звање докотр на науки, без програми како што треба и барем минимални услови за студирање.

Па токму така, кога не те бендисваат условите во одредени студентски домови, можеш да избериш друг приватен...
И имаш нецелосни информации во однос на бројноста студентските домови, интернати и слично...

Ти се молам просветли ме...

Ти се молам просветли ме...
Па заинтересирај се малку, еве колку за информација во Битола има приватен студентски кој ти ги нуди си потребни услови кои за некои Влади биле имагинација во однос на нивно имплементирање...

Значи доколку би избирал да студираш во Битола, добиваш сите потребни услови во кои твоето студирање би се сведило само на желба за напредок во студиите...
Факт е дека многу работи недостасуваат и дека треба подобрување, но токму во таа насока тргнавме и така треба да се продолжи...

не знам што се расправате.
Изборна програма на сдс - 0.
Ко фудбал да сте гледале манчестер против тајван.

Не станува збор за приватното туку за државното нов јузеру, свати ја таа клучна поента. Ако е за приватно и јас знам како треба.

вмро можеби направи мали чекори но тие се огромни за македонија
не можи една држава кај шо се десија милион проблеми изминативе години да се направи да процвета преку ноќ за да се направи држава финансиски јака треба да поминат уште неколку години ама се оди кон подобро

А тебе бе аноиномус што ти текна да се заангажираш?
Мама тато работат во администрација?
хм?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom