СДСМ - Битола ви посакува среќен 8ми Март!

• Креатор на темата Креатор на темата НеоН
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
:pos::pos:
[video=youtube;pxaPyj4cuXA]http://www.youtube.com/watch?
v=pxaPyj4cuXA&feature=player_embedded[/video]

- не ја користете темата за партиски препукувања..туку за СЕИР!

Чекај сеа, во Битола има неколку врсти на жени, и подврсти на мајки?

И шо е најстршно според ова што го испозборе оваа прекрасна дама, добивам чувство дека во Битола не постои дискриминација на жените во однос на мажите, туку дискриминација на жените во однос на други жени. Запрепастен сум.

Има и жени од машки пол... Тоа сака да каже.

Се гледа каква грешка направија СДСМ кога ги откачија Либералите.
Сега ке ја изнајмеа Роза Топузова да се врти од рака на рака и ке заштедеа еден куп пари за цвеќе.

Сега ја гледаме и се смееме во фаца, но жално е тоа што некогаш ќе седне во парламент и таа ќе ни се смее нас.

Старо е ова од лани е...ама сеуште се смеам на него :)

ne mozam da veruvam vo ova ccc koja smotanka .Ni po pol nemala da gi deli zenite ona :pos2:

Има уште едно со неа, вели Патријархот се вратил во ВМРО:pos2: Јас мислев и Архиепископот ќе дојде, ама ништо работа, он своја партија имал :kesa:

Не е за смеење ова, за плачење е...

Па во СДСМ има ли еден со мозок? Дај кажете ми еден за да ви поверувам дека се паметна политичка партија...Како што кажа мисирков, ова не е за смеење за плачење е...
И утре ќе чекаме вакви како оваа со образование од 4то одделение да ни ја водат државата...

Каде е сега Јофе да искоментира нешо на овоа !! , би било добро да има и нешто вакво во неговата емисија не само против владата.

Каде е сега Јофе да искоментира нешо на овоа !! , би било добро да има и нешто вакво во неговата емисија не само против владата.

Не сум партиски определен никако, ама она Јофе, да сум како Груевски би наредил да прави двобој со робот и потоа би го обесил, па колку е глуп па нееема шанси, ама донекаде и не е тој крив кога така му е наредено...:tapp:

Го имаше ова во една емисија :)
И стварно се за срам нека не излегува надвор оваа особено за осми март

ај и вгодина на 8ми поставетего видеово по трет пат.

--- надополнето ---

и нека прерасне во традиција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom