Саундтрак од ТВ Серии

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно некој ја има постирано али ова е многу боље верзија

Серијава има страшен саундтрак, страшен! Да не се повторувам за Kansas & AC/DC, други да ставам

И најдобрата за крај! Сценава, ликот, песнава! Феноменално!

само што сакав да постирам у темата за серијата, Io Sono Interista ја затворил. :place:

плус видеото што го има постирано Александар-ВТ погоре, плус целиот саундтрак. :D

погоденост на музиката со сценографијата - 102.3% !!! :cuc:

Неверојатно :coffee:

Значи, прво, да не се зезаме:

It's all about the emotions... :)

Пошто сте ја напумпале темава со видеа да не може да се отвори како што треба (сериозно, кочете малку, не мора се во еден пост), јас уште неколку наслови ќе пишам па кој сака нека пребара:

Lover, You Should've Come Over from Jeff Buckley (Flashforward)
Happy Xmas (War Is Over) from John Lennon and Yoko Ono (Flashforward)

Јак потенцијал имаше FF...

Сите песни од Radiohead wot што ме излажа дека ги има во Six Feet Under, а не ги видов во прва сезона.
И рандом ambient & chill out music од Grey's Anatomy, саундтракот ја направи таа серија...

И темава од The Killing е страшна http://www.youtube.com/watch?v=1l2ik7ve2nw само никаде ја нема кратката верзија што оди на крајот од секоја епизода, ова е комплетната тема.

LOST :place: Тури и клуч исто, сакам детокс, па одкога ќе подзаборавам, одново ќе ја почнам.

Нема? Извини, сум мислел на Breaking Bad. Почни ја и таа. :icon_lol:
I keed. Незнам, останато во ум ми е дека ги има повеќе. Ама немаш претстава песнава во каков момент иде:

A воедно и ова.. :place::place:

Серијава има прекрасен саундтрак, ремек дело од саундтрак, а ова е врвот:

--- надополнето: 30 ноември 2012 во 22:29 ---

Boss(2011)
Сега ја гледам серијава и саундтраков е најјак (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom