Саудијци финансираат омраза на Балканот кон Западот

• Креатор на темата Креатор на темата fmi
  • Време на започнување Време на започнување
Па и во војната во 2001 од бомбите на македонските хеликоптери и топови загинаа, недолжни Албанци, нивни роднини, браќа, татковци, нивни сонародници( не станува збор за УЧКките), и не по вина на македонската војска и полиција туку по вина на нивните пратеници и останати како Мендух Тачи, или наши млади војничиња по вина на некој наш корумпиран политичар.
Еј немој те молам, кутрите Албанци уште жртви ќе излезат. Кој беше агресорот 2001-ва? Јасно ни е нас дека тука има замешано прсти и западот-Америка особено, ама исто така и дека твоите кутри учки што заслужуваат да им се гради споменици на терористи имаат одамна план како да не истераат од оваа територија, треба да си наивен или премногу глуп за да не го увидиш тоа.

А ти изгледа не мислиш што пишуваш.
Па секој ќе си изгради споменик на своја територија, Србите во Република Српска, Босанците во Централна Босна, ПЛО во Палестина, ИРА во ИРСКА, само што проблемот е што Албанците се друг случај.

Ајде ти што си толку паметен, што ќе направиш, ќе идеш ќе им го бутнеш или кршиш:tapp: и што ќе направиш. Ништо. Ќе те осуди ЕУ дека ја нарушуваш "толеранцијата" и плус ќе сосздадеш нов конфликт.
Мисли малце[
/quote]
точно,во СВОЈАТА СОПСТВЕНА ЗЕМЈА,на тој ШТО ДАЛ ЖИВОТ ЗА ТАТКОВИНАТА(а не што се борел против неа)

за ова мислење мислев-ЌУТИ СИ и ТРАЈ СИ

аман де уште ли се лажете со тој конфликт,да расчистиме нешто околу ова:
1)Самите Албански политичари(и западните) знаат дека ако дојде до уште еден таков конфликт тој ќе биде штетен за Албанците
2)Самиот "ЗАПАД" не дозволува да се случи нешто вакво
3)Пола од Македонците веруваат дека ако дојде до нешто вакво нема да има доволно Македонци кои ќе војуваат,додека другата половина верува дека тој конфликт ќе води кон крвава граѓанска војна

кој БУДАЛА од Албанските политичари ќе оди со тој ризик,(иако блекаат како овци со нови војни итн инт )

Еј немој те молам, кутрите Албанци уште жртви ќе излезат. Кој беше агресорот 2001-ва? Јасно ни е нас дека тука има замешано прсти и западот-Америка особено, ама исто така и дека твоите кутри учки што заслужуваат да им се гради споменици на терористи имаат одамна план како да не истераат од оваа територија, треба да си наивен или премногу глуп за да не го увидиш тоа.

Вие деца изгледа многу замислувате. Што пишувате ако не се разбирате толку во овие работи. Да не се фалам не се разбирам ни јас многу.

Ај прочитајте го постот наменет за Hawk, зошто ме мрзи да пишувам и да ви објаснувам од поново.

Кај сум спомнал јас дека Албанците се жртви.

Албанците т.е. УЧК

Кои се тие мои кутри УЧКки?

Едниствено кутри ми се бранителите и загинатите припадници на Македонија кои едвај добиваат некој денар и заработуваат работејќи на ризични места и кои се на се Грујо им ги бара парите назад за да им ги даде на според вас, деца, "моите кутри УЧКи" , кои ги добија како воена оштета после војната.

Благодарение на нив ти, и јас и сите останати немаше денеска да бидеме во Македонија.

Едноставно признај си дека тотално ја заеба работата со поддршка за градење на спменици на Џемо Биљбиљ или како и да се викаше терористов... се кладам дека таквите како тебе први ќе излезат на протест против споменик на Александар ама за Џемо кога станува збор најголеми либерали сте сите.

Holy...............можеби ние не те разбираме што сакаш да кажеш,но ДЕФИНИТИВНО ти самиот не знаеш што сакаше да кажеш:toe:

А ти изгледа не мислиш што пишуваш.
Па секој ќе си изгради споменик на своја територија, Србите во Република Српска, Босанците во Централна Босна, ПЛО во Палестина, ИРА во ИРСКА, само што проблемот е што Албанците се друг случај.

Ајде ти што си толку паметен, што ќе направиш, ќе идеш ќе им го бутнеш или кршиш:tapp: и што ќе направиш. Ништо. Ќе те осуди ЕУ дека ја нарушуваш "толеранцијата" и плус ќе сосздадеш нов конфликт.
Мисли малце[
/quote]
точно,во СВОЈАТА СОПСТВЕНА ЗЕМЈА,на тој ШТО ДАЛ ЖИВОТ ЗА ТАТКОВИНАТА(а не што се борел против неа)

за ова мислење мислев-ЌУТИ СИ и ТРАЈ СИ

аман де уште ли се лажете со тој конфликт,да расчистиме нешто околу ова:
1)Самите Албански политичари(и западните) знаат дека ако дојде до уште еден таков конфликт тој ќе биде штетен за Албанците
2)Самиот "ЗАПАД" не дозволува да се случи нешто вакво
3)Пола од Македонците веруваат дека ако дојде до нешто вакво нема да има доволно Македонци кои ќе војуваат,додека другата половина верува дека тој конфликт ќе води кон крвава граѓанска војна

кој БУДАЛА од Албанските политичари ќе оди со тој ризик,(иако блекаат како овци со нови војни итн инт )

Прочита што пишува погоре Сила бога не моли, или каде што има сила нема правдина

Абе деца, неможете да ми мешате баби и жаби кои највеќе ги знаеме и ги разбираме јас, HAWK и сите останати членови постари од 18 години

Тие точки што ги наброја јас ги знам без ти да ми ги кажуваш.

Едноставно признај си дека тотално ја заеба работата со поддршка за градење на спменици на Џемо Биљбиљ или како и да се викаше терористов... се кладам дека таквите како тебе први ќе излезат на протест против споменик на Александар ама за Џемо кога станува збор најголеми либерали сте сите.

ЛЕЛЕ, ЛЕЛЕ, ЛЕЛЕ, ЛЕЛЕ,

Изгледа деца вие не ме разбирате со постоиве што ви ги поставувам

Што заебав ништо не заебав, јас не давам никаква подршка за градење на споменици на туѓи борци на македонска територија, каде го виде тоа, ти погрешно го протолкува посебно не вакви контроверзни личности за македонскиот народ и воопшто за Македонија.

Погрешно си ме проценил јас ќе бидам еден од првите што ќе излезе да даде подршка за поставување и свечено отварање на споменикот како и сите интернет патриоти како тебе и gone.

Како прво да не помисливте дека сум член на онаа платената група ПЛОШТАД СЛОБОДА, од Холандија која врши хајка против МПЦ.

Еве ќе ви кажам, не сум никаков член на ниедна политичка организација и партија и не се согласувам со членовите (анархистите) од ПЛОШТАД СЛОБОДА дека Скопје е грозно кога ќе се изградат античките градби и споменици, туку напротив иако е криза го подржувам проектот СКОПЈЕ 2014.
Да залични на еропска метропола.

Не па најлесно е некој кој сака да ја расветли ситуацијата каква што е реална, да го наречеш предавник, шпион итн. , соработник на Албанците, таен шпион. Овие постови ме потсеќаат на времето кога прво на власт беше СДСМ со вакви изјави против ВМРО, дека се бугарски шпиони и предавници, како што е ситуацијата сега со ВМРО против СДСМ.

Holy...............можеби ние не те разбираме што сакаш да кажеш,но ДЕФИНИТИВНО ти самиот не знаеш што сакаше да кажеш:toe:

Не не знам јас убаво што кажувам, а тоа што вие не разбирате е ваш проблем

Абе деца, неможете да ми мешате баби и жаби кои највеќе ги знаеме и ги разбираме јас, HAWK и сите останати членови постари од 18 години

Тие точки што ги наброја јас ги знам без ти да ми ги кажуваш.

Не не знам јас убаво што кажувам, а тоа што вие не разбирате е ваш проблем
значи вие што сте над 18 години СЕ ЗНАЕТЕ???така.......грешка си...тој ШТО ЧИТА ЗНАЕ,а не тој што е полнолетен!!!
-од кај знаеш дека немам јас над 18 год????

да ти појаснам што си напишал па оди разбери се самиот како се цитираш......велиш може да се направат споменици на УЧКите во Македонија бидејќи ние сме демократско општество,јас ти велам дека тоа значи ПОБЕДА на Албанците(со поимите окупирање и угнетување),после викаш дека си против Албанците кои кажувааат дека сме им окупирале територија.....ТИЕ ТОА ГО ТВРДАТ;ДОДЕКА НЕКОЈ ЛИБЕРАЛИ КАКО ТЕБЕ тоа го разбираат како СОЖИВОТ:tapp:т.е. така мора да биде за да не биде..........:kesa:

за да се направи некој споменик во некоја држава ТАА ЛИЧНОСТ ТРЕБАЛА ДА ДОПРИНЕСЕ НЕШТО ЗА ТАА ДРЖАВА....што направиле тие личности за Македонија??????????/
и на ова ако ми одговориш како врти-капа тогаш слободно можеш да се вратиш во-my sweet 16:helou:

значи вие што сте над 18 години СЕ ЗНАЕТЕ???така.......грешка си...тој ШТО ЧИТА ЗНАЕ,а не тој што е полнолетен!!!
-од кај знаеш дека немам јас над 18 год????

да ти појаснам што си напишал па оди разбери се самиот како се цитираш......велиш може да се направат споменици на УЧКите во Македонија бидејќи ние сме демократско општество,јас ти велам дека тоа значи ПОБЕДА на Албанците(со поимите окупирање и угнетување),после викаш дека си против Албанците кои кажувааат дека сме им окупирале територија.....ТИЕ ТОА ГО ТВРДАТ;ДОДЕКА НЕКОЈ ЛИБЕРАЛИ КАКО ТЕБЕ тоа го разбираат како СОЖИВОТ:tapp:т.е. така мора да биде за да не биде..........:kesa:

за да се направи некој споменик во некоја држава ТАА ЛИЧНОСТ ТРЕБАЛА ДА ДОПРИНЕСЕ НЕШТО ЗА ТАА ДРЖАВА....што направиле тие личности за Македонија??????????/
и на ова ако ми одговориш како врти-капа тогаш слободно можеш да се вратиш во-my sweet 16:helou:

Не те разбирам ништо зошто текстов ти е како испреплетени црева. И неможам пак од почеток се да ви објаснувам, зошто не сваќате ништо.

ДЕТЕ, ЈАС НЕ РЕКОВ ДЕКА МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВАТ СПОМЕНИЦИ НА ЛУЃЕ КОИ СЕ БОРЕЛЕ ПРОТИВ МАКЕДОНИЈА, ОД МОЖЕ ДО ЗОШТО НЕ И ОНИ, Е ШИРОК ПОИМ. АМАН РАЗБЕРИ ВЕЌЕ. ШТО МОЖАМ ЈАС, И ТИ КАКО ПОПАМЕТЕН ДА НАПРАВИМЕ ДА ГИ СПРЕЧИМЕ ДА НЕ ЈА ОСТВАРАТ ПОБЕДАТА. АЈДЕ КАЖИ МИ, ПРИМЕР КАКО ДА ИМ ЈА СОПРЕМЕ ПОБЕДАТА, ДА ТЕ ПОСЛУШАМЕ.

ај кажи ми ја разликата на ова ЗОШТО и твоето МОЖЕ................... Па нормално, за нив тоа претстаавува национален херој, а за нас нацист, како што за Албанците комунистите и партизаните претставувале агресор и угнетувач, па нели сите живееме во демократско општество, па кога ние Македонците креваме бисти на паднати бранители и борци, зашто да не и тие на паднати борци на УЧК.

кажи ми за горенаведеното-ЗОШТО треба да се направат нивни споменици???Дали тие се бореле за Македонија??Дали со нивната борба Македонија направи прогрес???Дали нивната борба не доведе до меѓуетнички НЕсоживот???...............ОБЈАСНИ бе чоече ЗАШТО СИ ГО НАПИШАЛ ТОА,а МОЖЕ не си го мислел???

по 100000000000000% те прашувам............Знаеш ли што пишуваш,а што објаснуваш????сам себе си се критикуваш:pos2:

кога ќе престанат голем Број на Македонски пацифисти/либерали/мултетничари да викаат ПА МОРА ДА ДОБИЈАТ,тогаш ќе дадам примери како кон подобро УТРО за Македонија!!!!!

neznam od kade takov zaklucok deka finansiraat omraza kon zapadot. nikade dosega na balkanov nemam cueno da e napadnata nekoja zapadna ambasada ili pak nekoj nivni gragjanin.

ај кажи ми ја разликата на ова ЗОШТО и твоето МОЖЕ................... Па нормално, за нив тоа претстаавува национален херој, а за нас нацист, како што за Албанците комунистите и партизаните претставувале агресор и угнетувач, па нели сите живееме во демократско општество, па кога ние Македонците креваме бисти на паднати бранители и борци, зашто да не и тие на паднати борци на УЧК.

кажи ми за горенаведеното-ЗОШТО треба да се направат нивни споменици???Дали тие се бореле за Македонија??Дали со нивната борба Македонија направи прогрес???Дали нивната борба не доведе до меѓуетнички НЕсоживот???...............ОБЈАСНИ бе чоече ЗАШТО СИ ГО НАПИШАЛ ТОА,а МОЖЕ не си го мислел???

по 100000000000000% те прашувам............Знаеш ли што пишуваш,а што објаснуваш????сам себе си се критикуваш:pos2:

кога ќе престанат голем Број на Македонски пацифисти/либерали/мултетничари да викаат ПА МОРА ДА ДОБИЈАТ,тогаш ќе дадам примери како кон подобро УТРО за Македонија!!!!!

Не готово, нема веќе да коментирам, ме заморува пишувањето, треба ова јас да ти го објаснам во четири очи зошто овде изгледа е расипан телефон.

А зарем " патриотите " тоа не го прават. Па тие се надворешниот непријател на Македонија!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Саудијците се најблиски соработници и пријатели со Америка!.
???????????????????????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom