Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fala za informacijata, stvarno toa sakav da go slusnam, pa posle ova odluciv da kupam sky star! :je: Inace kabelskiot ne da mi e spor tuku katastrofa mi e, ama nema vrska posto jas sum download maniac, pa sigurno ke kupam sky star. Inace so koja brzina normalno odi download preku sky? Koja moze da bide najbrza a koja najbavna brzina?Jane напиша:Pretpostavuvam deka kabelskiot ti e 512kbps. Znaci ti so 512kbps im prakas (upload-iras) na kajgana deka go sakas toa i toa klipce, i kajgana klipceto ti go praka (go download-iras) preku satelitskiot internet odnosno so negovata brzina. Ako ima brzina od 1mbps go download-iras so 1024/8=128kilobajti vo sekunda. A toa sto go prakas (da im kazes koj klip ili koj strana da ti ja otvori) e premnogu mala kolicina mozebi i pomala od 1KB taka da i so ISDN(64 kilobita per second(8KB)) bi idelo super a kabelski samo za upload i ne ti treba tolku brz osven koga prakas po e-mail nekoja golema slika ili pesna ili klip. Vo svetot obicno koristat dial-up posto e besplaten i e pokvaliteten od nasiot dial-up.
Јас како што те разбрав тебе те интересира до која брзина можеш да download-ираш преку SkyStar картички. SkyStar технички е ограничена до 2 mbps додека SkyStar 2 е до 42 mbps, е сега кој сателитски сервис која брзина ти ја нудат тоа зависи. Инаку чисто информативно да знаеш SkyStar e права DVB картичка додека SkyStar 2 е мрежна картичка.zavisnik^ напиша:Fala za informacijata, stvarno toa sakav da go slusnam, pa posle ova odluciv da kupam sky star! :je: Inace kabelskiot ne da mi e spor tuku katastrofa mi e, ama nema vrska posto jas sum download maniac, pa sigurno ke kupam sky star. Inace so koja brzina normalno odi download preku sky? Koja moze da bide najbrza a koja najbavna brzina?Thanx again
. Znaci sega jas downloadiram video od kajgana na primer www.kajgana.com/interesnividea.mpg i toj download ide preku sky star2? Ok super mi objasnuvas fala ti. A za da e se gotovo koga ke ja instaliras sky star2 karticata samo treba da ja uklucis antenata od satelitskata na sky ot i tolku? Posle se e gotovo?