Сателитскa антена

• Креатор на темата Креатор на темата mishko
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 декември 2008
Мислења
1.689
Поени од реакции
819
Локација
Скопје
Сакам да купам SKY STAR 2 доколку некој од вас ја има картицава би сакал да слушнам ваше мислење или препорака за нешто подобро пред се да можам да ги следам HRT I PINK програмите

Jas veke 6 god. koristam skystar2 a godina dena sum so Shering.
Pa dobra e ne e losa sega kolku pari tolku muzika neli i da go stavis najdobriot shering pak ke zasecnuva na odredeni paketi se razbira ne na sekoja minuta :), a dodeka toa go nema kaj DreamBox-ot.
Ako slucajno se odlucis na ovoj poteg pisi mi na PM da ti preporacam dobar shering za Skystar2 so CCCAM ne so Gbox.Pozz

Zdravo.Bi sakal da kupam DAM BOX 500C.Ima li nekoj da pomogne kade da go kupam

Го гледав во ITMarket кои имаат продавници на влезот во ГТЦ (од страната на трафиката за весници) и во Рамстор, во Фото Бимбо (на самиот влез во Рамстор одма до менувачниците). Не се сеќавам на цената, мислам дека беше некои 17.000 ден. ама не ме држи за збор.

Го гледав во ITMarket кои имаат продавници на влезот во ГТЦ (од страната на трафиката за весници) и во Рамстор, во Фото Бимбо (на самиот влез во Рамстор одма до менувачниците). Не се сеќавам на цената, мислам дека беше некои 17.000 ден. ама не ме држи за збор.
Sto zboris be 17.000den... hihihihih me nasema.
Preku sila od 100 do 120eu. najmnogu, zavisi kade ke go najde..

zdravo .imaam resiver especta 2000s,moze li nekoj da mi pomogne okolu promena na softverot bidejki sum nov vo ovaa rabota. fala odnapred.pozdrav

Нови Dreambox-ови DM500s за само 95 евра со година дена гаранција без шеринг.

Ако сте за да земете цел комплет со шеринг, пишете PM

Нови Dreambox-ови DM500s за само 95 евра со година дена гаранција без шеринг.

Ако сте за да земете цел комплет со шеринг, пишете PM

Имаш ХД DM800? ако имаш пиши цена :helou:

најобична антена .. најобичен ресивер ...све друго е џабе давање пари ..

Шеринг :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Нема потреба од шеринг .. кодовите се насекаде на нет ..исти програми све исто

за 100 евра имаш све ... :без мотор:

најобична антена .. најобичен ресивер ...све друго е џабе давање пари ..

Шеринг :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Нема потреба од шеринг .. кодовите се насекаде на нет ..исти програми све исто

за 100 евра имаш све ... :без мотор:

aj пушти SkyItalia, HRT, Pink, Total TV (српски пакет), SkyUK со твојот обичен рисивер...

aj пушти SkyItalia, HRT, Pink, Total TV (српски пакет), SkyUK со твојот обичен рисивер...

Глава давам дека овие не ги пушташ! (а и да ги пушташ по некоја случајаност кодови менуваат на 20 секунди), така да џабе ти е.
:tapp:

другар користам dreambox со cardsharing 2 години многу добро знам како стојат работите, оди на некој што не знае прави му муабети за мали деца. :smir:

Moze na thor nesto da gledas i toa e se, inaku Eutelsat W2 samo vo son...

Thor
Eutelsat //kanalite na w2 gi ima i na drugive sateliti ..nema neshto special
Intelsat
Astra
Hotbird
i nekoi ponepoznati

Thor momentalno e top ...uzivancija

znaci ne e samo thor

Имам SkyStar 2, и антената ми е свртена кон Hotbird. Порано најдував некои кодови па гледав некои од каналиве со плаќање.
Сега никако не можам да најдам. Користам ProgDvb 6 со плагионт vPlug.
Ај ако може некој да ми каже некое место каде можат да се најдат добри кодови. Нека прати по ПП.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom