Satanisti

• Креатор на темата Креатор на темата ThemMaplz
  • Време на започнување Време на започнување
Абре од кога сите шо слушат метал и рок се станисти и остали глупости ? Ако слушам јас не значи дека сум сатаниста. А тие шо верват дека се сатанисти тешко нив ги стега бубрего.

Никој не рече дека сите што слушат метал се сатанисти.

Adam-Sandler-movie-gameshow-host.png
браво за темата.:гомце:

Мене до осмо децата нашколо ме викаа Секташка.
Од таму всушност, произлегуваат сите заблуди, површноста и ограничувањето во човечките мозоци.
Уште од мали нозе.
А и од дома така ги учат родителите.

На училиште има неколку сатанисти,од кои еден е мој другар,со него би рекол се дружам 80% од времето,а и заедно седиме.Имам читано некој книги на интернет таму од Satanic Bible,не гледам ништо посебно.Ептен е наивен,не пуши ни цигари па ни алкохол не пија.Би рекол дека е ''не зрел сатанист''.Исто така е металец,исто незрел,го нема стилот.Али има едно чупе во друг клас,и таа е сатанистка,и ми кажа една другарка дека таа имала нацртано пентаграми и знакот на сатаната на раката.Дошле до судир кога и побарала цигара,и сатанисткава кога вадела цигара да и дај случајно и ги видела знаците,и рекла ''чеј да видам шо се тие'',и одма таа ги врати ракавите за да не види. Ептен симпатично чупе,гледам на фб порано не се облекувала така да речам ''mix of punk-metal'',изгледаше ептен наивно.Али сега се исчуручи да речам јас :D .Дали постојат уште такви сатанистички групи низ Прилеп и други градови,вршат ритуали и др ? Знам дека има куќа близу железничката станица Јеховини сведоци,али сега за сатанисти е работава.Врлив малку око на незе.
А сеа да даеш пари на мене за хемотерапија дека од постов добив канцер.

Ние сите би сакале да не е мртов, али ипак е. D&D го усраа неговиот лик со некои постапки, уште од трета сезона. Оваа сезона беше врв. Тоа што не прикажаа како Бриена го убива, ја исекоа сцената, уопште не значи дека не е мртов. Развојот на настаните за неговиот лик, ептен водеше кон крајот. Се глеаше дека ќе го скинат. Со триста небулози, секако.[DOUBLEPOST=1446636609][/DOUBLEPOST]edit: погрешна тема. ми се виде насловот Stanisti

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom